Francike Uringa

Professioneel profiel

Geïnteresseerd en betrokken dat zijn woorden die mij typeren. In gezin, vriendschappen en werk ga ik graag de verbinding aan. Door te luisteren, openvragen te stellen, te spiegelen en uit te dagen ontstaat er beweging en ruimte. Vanuit dit innerlijk verlangen om met mensen de verbinding aan te gaan en zelf inzicht te laten groeien heb ik me ontwikkeld tot supervisor en coach. De kijk naar binnen is niet altijd makkelijk maar het helpt om in je kracht te staan.

Naast mijn werk als supervisor en coach werk ik met kinderen en jongere met een visuele beperking. Zij nemen de wereld anders waar dan dat wij dat doen. Ze luisteren, tasten en komen soms tot heel andere conclusies dan dat ik zou komen. Dit heeft me geleerd om te vertragen, bewust waar te nemen en de vraag te stellen “zie jij wel wat ik zie” en is mijn waarheid wel jou waarheid? Deze basis vragen neem ik graag mee in mijn begeleiding als coach en supervisor.

Supervisie
Zou je graag je eigen handelen eens onder het licht willen houden? Stil willen staan bij waarom je eigenlijk reageert zoals je reageert? Willen ontdekken hoe jou denken en voelen je handelen beïnvloed? Welke emoties roept een situatie bij je op? En wat zijn jou waarde en normen in deze situatie, en hoe zijn bepaalde overtuigingen ontstaan? Hoe uit je dit in je werk en wat drijft je eigenlijk? Allemaal vragen die in een supervisie traject aan de orde komen. Je leert je eigen handelen tegen het licht te houden en komt tot nieuwe inzichten om zo je handelen duurzaam te verbeteren.

Contact

Zelfzicht supervisie en coaching
Lindenheuvel 39
6822KZ Arnhem
Nederland
0622986981

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*