Fokko Ketel

Fokko Ketel

Professioneel profiel

Ik coach al jaren leidinggevenden en ik geloof dat coaching een buitengewoon effectieve methode is om de leiders en teams waarmee ik werk te helpen om zinvolle en duurzame resultaten te behalen.

In een team van 5 trainers bied ik cursussen voor persoonlijke ontwikkeling, bewustwordingstraining, individuele coaching en non-duale wijsheid aan, waarbij ik gebruik maak van een levenslange ervaring in leren, lesgeven, begeleiden en delen voor individuen, groepen, organisaties en leiders, waaronder psychotherapeuten, psychologen , coaches en adviseurs.

Ook geïnteresseerd in academisch werk, adviseur van bedrijven over mentale, emotionele en spirituele kwesties, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Aanbieder van biofeedback-technieken.

Contact

Instituut Core
Sarphatistraat 14 N
1017 WS Amsterdam
Nederland
am, T. +31 (0)20 776

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Fokko weet met zijn senioriteit, zijn rust, ervaring en kennis, weerstanden weg te nemen en groepsprocessen uitstekend te leiden en vorm te geven. Fokko weet mensen te raken en te binden.
Het cultuurveranderingstraject dat wij hebben ingezet, is zeer goed en deskundig begeleid door Fokko. In zijn individuele trainingen is Fokko in staat gebleken om mederwerkers die vast zaten, weer enthousiast en energiek te maken. Kortom: ik beveel Fokkko van harte aan.
Hugo Hillenaar, hoofdofficier van justitie Rotterdam
referentie van Johan Manders
Fokko Ketel heeft meerdere trainingen verzorgd voor mijn huidige als vorige bedrijf, zowel voor individuen als groepen van leidinggevenden. De combinatie van zijn persoon en werkwijze leiden tot een creatieve, effectieve training. Op een unieke wijze weet hij oosterse wijsheden te verbinden aan moderne managementinzichten, down to earth en inspirerend tegelijkertijd. Een wijs, prettig en kundig man.