Felix Punt

Professioneel profiel

Ik ben opgeleid als psycholoog, gestalttherapeut, supervisor, mediator en coach. Het begeleiden van mensen is al vijfendertig jaar mijn core-business, sinds 1992 vanuit een eigen bedrijf. Ik superviseer, begeleid intervisiegroepen, coach en train binnen de gezondheidszorg en aanverwante werkvelden, zoals de palliatieve zorg en het pastoraat. Sinds 2009 ben ik ook parttime docent aan de huisartsopleiding te Maastricht.
Coachees geven terug dat ze zich “welkom voelen” en ja, daar sta ik voor. Ik ben een veranderkundige die tot missie heeft dat ú zich goed voelt in werk en privé. Een begeleider die met al zijn zintuigen zeer goed kijkt en luistert en vervolgens feedback en suggesties geeft, die goed op uw situatie zijn afgestemd. Een professional die snel tot kern komt en knopen vakbekwaam helpt ontwarren.
Ook intervisies en teamtrajecten worden zorgvuldig en helder door mij begeleid. Ik noem zaken graag bij hun naam, maar met humor en heel veel respect voor de mens achter de vraag. We sluiten altijd af met een concreet antwoord op de vraag.
U kunt bij mij terecht voor professionele en persoonlijke, maar ook complexe en existentiële thematiek. Ik heb levenservaring, een niet tanende interesse in het leven en in de mens en ik school mij voortdurend bij. Momenteel volg ik een boeiende opleiding in opstellingen werk.
Zie voorts mijn website om nog verdere indrukken te krijgen.

Contact

Felix Punt
Antigonelaan 25
5631 LP Eindhoven
Nederland
0652 087858

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*