Erna Lucia Lindeman

Erna Lucia Lindeman

Professioneel profielOp zoek naar verbinding...
Mijn naam is Erna Lindeman, 59 jaar.sinds 1983 werkzaam als maatschappelijk werker in de hulpverlening.
Sinds 2004 ben ik geregistreerd als contextueel therapeut, relatie- en gezinstherapeut bij de NVRG en NAP/ECP Sinds 2016 ben ik supervisor en geregistreerd als supervisor bijde LVSC, VCW en NVRG.
Ik werk meer als 25 jaar in de jeugdhulpverlening en in de specialistische psychiatrie. Tevens geef ik supervisie en coaching in mijn eigen praktijk In Balans welke is verbonden met de organisatie 1 nP.
Als contextueel therapeut richt ik mij op het individu in systemen en hoe zij daar relationele verbanden mee hebben.Hoe we opgroeien bepaalt voor een belangrijk deel hoe we ons later gaan verhouden tot onze partner, eventuele kinderen en belangrijke anderen. We hebben in ons gezin van herkomst allerlei lessen over het leven geleerd. Daar kunnen ook veel van onze moeilijke gevoelens, teleurstellingen en pijn liggen evenals onze vreugde en gevoelens van veiligheid en geborgenheid.Contextuele therapie staat centraal in mijn wijze van werken met mensen omdat in de verbondenheid met onze (groot)ouders, familieleden en kinderen ook veel van onze groei plaatsvindt.Doel van de behandeling is om de betrouwbaarheid in de relaties te herstellen en te verbeteren.
Ik werk in de specialistische GGZ, heb veel ervaring met complexe problematiek en supervisie geven aan medewerkers in de zorg.
Als supervisor richt ik mij op de relationele verhoudingen van de supervisant met betrekking tot het werk en het team, organisatie. In de supervisie samen onderzoeken naar hoe de werknemer op een gode manier zijn werk kan vervullen en zicht krijgt op zijn eigen kwaliteiten en beperkingen. Inzicht krijgen en toepassen in de praktijk zijn hierbij belangrijke aspecten.

Contact

BuurtzorgT
Millinxstraat 69
3085 MN Rotterdam
Nederland
0683298784
In Balans
Prins Johan Friso laan 13 13
2252 EV Voorschoten
Nederland
0715619159
1nP
Johan Frisolaan 13
2252HA Voorschoten
0649941515

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*