Emilia de Gruijter

Emilia de Gruijter

Contact

Emilia de Gruijter
Steenacker 20
6581 JN MALDEN
Nederland
024 - 357 38 85

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

cooaching individueel
Emilia heeft me over langere tijd gecoacht. Daarin hebben we hard gewerkt, om inzicht in mijn valkuilen en hoe daar het beste mee om te gaan. Er was ruimte voor humor, dat maakte het makkelijker om lastige zaken aan te pakken en tegelijkertijd te kunnen relativeren. Verder was erg helpend, dat ik gevoeld heb dat Emilia onvoorwaardelijk achter me stond maar ook durfde ze me te confronteren. Ze kan een hele veilige ruimte scheppen zonder dat het betuttelend word. Ik kan Emilia van harte aanraden!Hartelijke groet, Maartje
individuele leersupervisie
Sanne Claessens, 38 jaar, supervisor en dramatherapeutHet leersupervisietraject bij Emilia heeft me geholpen om: beter te leren aansluiten bij supervisanten op hun leervragen, te timen en te doseren tijdens leerprocessen. Daarnaast heb ik geleerd om meer tevreden te zijn met wat de supervisant uit de zittingen haalt. Ook dat heeft met aansluiten bij de ander te maken en is iets wat Emilia zelf als leersupervisor goed in de vingers heeft en laat zien. Ze heeft een prettige leeromgeving gecreëerd, waarin ik me vrij heb gevoeld om te ontdekken en me het vak van supervisor eigen te maken. Ik kan mede daardoor nu supervisie geven aan supervisanten en therapie aan cliënten.
intervisie verpleegkundig team
Emilia heeft gedurende lange tijd het team waar ik in gewerkt heb mogen begeleiden bij de intervisies.Ik heb dit altijd als zeer prettig ervaren. Emilia luistert, vraagt door en maakt zo inzichtelijk, ze straalt rust en vertrouwen uit en gaat emoties niet uit de weg. Er is ruimte voor iedereen uit het team. In de afgelopen jaren hebben we met ons verpleegkundig team ups en downs mee gemaakt, Emilia wist ons altijd weer in onze kracht te zetten. Juist op die momenten dat het voor hulpverleners lastig is. Mede dankzij de ondersteuning van Emilia lukt het ons om met een open blik te kijken, naar eigen mogelijkheden te kijken en voor ogen te houden waar we met z`n allen voor staan.