Ellis Heikens

Ellis Heikens

Professioneel profielSupervisie is symbolisch een kado aan jezelf.Je krijgt tijd, een veilige omgeving en kundige begeleiding, waarbij jij bepaald welke kado je wenst.Die wens geef je aan met de leervraag, of supervisie kan ook starten met ontwikkelen van jouw leervraag. In mijn praktijk is supervisie per skype mogelijk. Wie ben ik? Ellis Heikens. Mijn roots liggen in het onderwijs waarbij counselling mijn 2e professie werd. Daarna ontwikkelde ik mij tot supervisor. Tot slot studeerde ik af, als Master-SEN, uitstroomprofiel Dynamisch coachen op verschillen. Ik ben dus praktisch en theoretisch, kennis en kunde.
Mijn inspiratie: een leeromgeving scheppen waarin de supervisant tot groei komt.
Zie:
www.supervisie.contact
en
www.counsellingpraktijkwater.nl

Contact

Supervisie & Counseling
Van der Horstlaan 3
2101PV Heemstede
Nederland
0235471551
Supervisie & Counseling
Supervisie per skype
2101PV Heemstede
Nederland
023-5471551

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Gemeente Heemstede
Begeleider Werkgroep
ABvC
Herregistratie-supervisie voor leden van ABvC
SKJ
Herregistratiesupervisie voor leden van SKJ
Hartenkampgroep
In Holland
Groep supervisie voor studenten
Begeleide Intervisie
Voor professionals die ervaring hebben met intervisie is het interessant om wisselen verschillende intervisie methodes in te zetten. Naast de bekende methodes: 5/7 stappen methode, Balint methode. Er zijn oneindig veel ook effectieve methodieken die andere invalshoeken gebruiken zoals tekenen, opstellingen, krachtenveldanalyse en intervisiespellen.
BGL
supervisie voor studenten
Zorg Balans
Supervisie voor floor manager - Midden management
begeleide intervisie
Intervisie is een belangrijke pijler voor professionals.
Daarbij staat de inbreng van een casus centraal. Reflectie en de ondersteuning van collega's via een intervisiemethode zijn vaste componenten van intervisie.
De methode is variabel en heeft invloed op de sfeer, de effectiviteit en de voorkeuren en moet passen bij de beschikbare tijd en ervaring van de intervisanten.