Ellen Janse

Professioneel profielIn mijn loopbaan heb ik altijd gewerkt met mensen in of voor een organisatie. Daardoor kan ik een praktijkgerichte aanpak combineren met psychologische kennis en systemisch communicatieve processen.

Ik ben gestart als intensive care verpleegkundige. Daarna ben ik weer gaan studeren en heb ik me eerst ontwikkeld tot coach en bedrijfsmaatschappelijk werker. Voor een Arbodienst begeleidde ik diverse coaching- en ontwikkeltrajecten.

In 2008 startte ik mijn eigen praktijk in Delft, Ruimte voor Dialoog, en heb ik de Master Human Organizational Behavior afgerond. Als coach, supervisor en begeleidingskundige begeleid ik cliënten individueel en in teams. Gesprekken kunnen worden gestart vanuit de werkgever of op eigen initiatief. Mijn cliënten zijn met name werkzaam op het gebied van techniek, welzijn en gezondheidszorg, in het onderwijs en in het bedrijfsleven. De begeleiding komt voor op alle niveaus, van uitvoerende functies tot functies op academisch niveau.

In mijn werkwijze sla ik graag een brug tussen diepgang en speelsheid, tussen realiteit en verbeeldingskracht en combineer ik nuchterheid met sensitiviteit, creativiteit, troost en humor.

Contact

Ruimte voor Dialoog
Tweemolentjeskade 4
2612 XW Delft
Nederland
0618469017

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*