Elke Westermann

Professioneel profiel

Ervaren supervisor

Groei door diepgaande reflectie en doorvoelen van je beweegredenen. Wisselen van perspectieven en uitproberen van nieuwe wegen. Je krijgt, naast mijn kennis en ervaring, mijn warme aandacht zodat je je gekend weet in jouw kunnen, jouw leerwensen en je persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling. Dit kan zowel individueel als in groeps/teamverband.
Leer- en ontwikkelwensen begeleid en intensiveer ik op een veilige en gerichte manier. Indien helpend voor dit proces maak ik gebruik van creatieve middelen en werkzame modellen, zoals contextueel en systemisch werken ("Een taal erbij"), Bateson en focusing,
Registratie LVSC in 2002, herregistratie in 2017.
Ik geef supervisie aan therapeuten / a.s. therapeuten verlies- en rouwtherapie en psychosociale therapie, aan hulpverleners/begeleiders, gedragsdeskundigen en managers in de non-profit sector.
Achtergrond: Ik woon, samen met Edward, hond Max, poezen en kippen in Amerongen (Utrechtse Heuvelrug).
Na mijn studie (het latere Social Work) en werken binnen zorg en welzijn (als begeleider, leidinggevende, manager, trainer en supervisor) heb ik de MBA studie cum laude afgerond, met als afstudeerrichting Organisatie en Psychologie. Hiernaast ben ik geregistreerd supervisor, gediplomeerd trainer (Phoenix opleidingen) en heb ik diverse andere leerroutes gevolgd, o.a. systemisch werken, Deep Democracy en non-duale coaching en therapie.
Naast mijn supervisiepraktijk werk ik als regiomanager en trainer bij de stichting Eigen Kracht Centrale en als verandercoach bij de stichting Kringwijs. Beide organisaties zetten zich in voor eigen regie en "samen-redzaamheid" van individuen, gezinnen en buurten.

Contact

Elke Westermann MBA - Supervisie en Training
De Oude Wei 16
3958 DE Amerongen
Nederland
06 - 5084 0206

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*