Edith Pijpers

Professioneel profiel

DIT WERK GEEFT MIJ ENERGIE!Het werken met supervisanten geeft mij energie. Ik word er blij van als ik mensen kan helpen bij het ontwikkelen en (her)ontdekken van hun talenten....., als ik zie dat mijn supervisanten vanuit dit fundament hun werk met meer voldoening kunnen doen. PERSOONLIJKE STIJL: - betrokken en ruimte biedend- aandacht en opmerkzaamheid- creatief in het kunnen aansluiten ACHTERGROND EN RELEVANTE WERKERVARING: Ruime werkervaring als beeldcoach, assessor, trainer/docent en begeleider bij, onder andere, verschillende Masteropleidingen zoals de Master Educational Leaderschip en de Master Special Educational Needs. Opgeleid als Orthopedagoog en afkomstig uit het Primair Onderwijs.

Contact

Marnix Onderwijscentrum
Vogelsanglaan 1
3571 ZM Utrecht
Nederland
030 2753402

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Esther Dubbeld, leerkracht in het basisonderwijs(Opleidingssupervisie 2012-2013)
"De kolibrie is een vogel die bij Edith past. De vliegtechniek van kolibries is verrassend, ze bereiken niet alleen hoge snelheid maar kunnen ook zweven, naar voren of naar achteren vliegen en van richting veranderen. Vlieg je met deze vogel mee dan krijg je inzicht in je eigen handelen."
Jeanette Bouter, Intern begeleider in het basisonderwijs. Opleidingssupervisie 2014-2015.
"Edith verstaat de kunst om met professionele afstand, heel dichtbij te komen. Dat vind ik een groot talent"
Marieke van Doodeweerd, schoolleider in Utrecht. (supervisie 2013-2014)
"Ik heb Edith ervaren als een open, doortastende supervisor. Ik zie als kracht dat zij een goed vermogen heeft af te stemmen waar de ander is. Ik heb ervaren dat er een natuurlijke creativiteit is in het aanbieden van werkvormen om een situatie te onderzoeken."
Katinka van Loevesijn, Intern begeleider (supervisie 2017)
Edith stelt goede vragen van Edith. Deze vragen geven afstand en daardoor inzicht in mijn gevoel, gedachten en de situatie. Nu de supervisie is afgesloten, is het aan mij deze afstand nu zelf te kunnen vinden, of om hulp vragen en dit met anderen op te pakken. Ik heb hier het volste vertrouwen in!Edith, bedankt voor jouw goede vragen, het woorden geven aan mijn gedachten en ervaringen en het bieden van perspectief. Ik heb de supervisie als zeer waardevol ervaren. Het heeft mij laten groeien tot een bovenschool intern begeleider, een evenwichtiger persoon en een mens dat durft te leren en fouten durft te maken. Dank daarvoor.