Doety de Boer

Doety de Boer

Professioneel profiel

Sinds 1976 werk ik in het onderwijs, eerst als leerkracht in het basis-, praktijk- en cluster4-onderwijs, later intern begeleider. Vanaf 2004 werk ik als ambulant begeleider voor leerlingen met gedrag- en ontwikkelingsstoornissen in het regulier onderwijs.Ik begeleid leerkrachten om lastig gedrag van leerlingen te leren 'lezen' en te begrijpen, zodat er bij hen ruimte is om werkelijk contact te maken de betreffende leerlingen onderwijs te kunnen geven. Ik geef supervisie aan onderwijsgevenden en aan studenten SPH en MWD.Mijn passie:Gericht op het ontdekken van mogelijkheden en dit zichtbaar te maken met hart, hoofd en handen.Contact maken met leerlingen en collega’s vanuit de houding: er valt aan alles altijd wel iets verkeerds te ontdekken, het is handiger te letten op wat er goed aan is.

Contact

Doety de Boer
Verl.J.A.Feithstraat 15
9725 AT Groningen
Nederland
06 20554927

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

student SPH
Tijdens de supervisie heb ik ontdekt dat ik contact kan krijgen met innerlijke vragen, zonder dat ik daar gelijk een antwoord op moet hebben. Het mezelf toestaan dat er vragen zijn, heeft me ruimte gegeven. Ik kan nu op mijn manier en op mijn tijd met de vragen bezig zijn.
Leersupervisor
Ik heb Doety ervaren als een ervaren, deskundig en innemende professional die de kunst van het maken van verbinding met de ander als geen ander verstaat.Zij weet de kern te raken en geeft dit op een betrokken en lerende wijze terug. Haar specialiteit is het creëren van leersituaties waarin de ander de ruimte tot leren ervaart.