David Stolze

David Stolze

Professioneel profiel

Daar waar ik dacht het sterkst te staan, brak ik in twee.
Daar waar ik ja nu tegen zeg, was jarenlang mijn nee.
Daar waar ik dacht soms groot te zijn, ben ik nu klein.
Ik weet nu dat ik niets meer weet, en dat het zo moet zijn.

Mijn naam is David Stolze. De afgelopen 25 jaar ben ik actief als coach. De eerste jaren coachte ik professionals die op een hoger niveau wilden leren communiceren. De nadruk lag toen met name op het ontwikkelen van vaardigheden. Al snel raakte ik gefascineerd door de moeite die sommige mensen hadden om de schijnbaar eenvoudige vaardigheden in de praktijk te brengen. Er was dus vaak iets anders te onderzoeken. ik ben opgeschoven en met name de laatste vijf jaar is het zwaartepunt verschoven van vaardigheden naar waarden en identiteit. Vaak ligt hier de bron van de verbetering.
Want zodra je erachter komt wie je werkelijk bent en zicht krijgt op wat je jezelf in de loop der jaren hebt aangeleerd om te kunnen dealen met jouw leven (en waarom dat toen zo belangrijk was) ontstaat er ruimte om nieuwe wegen te gaan ontdekken en bewandelen.
Door gebruik te maken van beproefde methodieken zoals Transactionele Analyse (TA), Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) en Systemisch Werken gaan we samen op reis naar jouw kern.
Deze systemen vullen elkaar aan en doen dat op zodanige wijze dat meerwaarde ontstaat. Van de werkelijkheid zijn theoretische en pragmatische modellen te maken. Doordat ik gebruik maak van TA ben jij in staat om jouw onderwerpen beter te begrijpen, door de modellen uit NLP toe te passen kan je op praktische wijze nieuw gedrag aanleren en Systemisch Werken stelt je in staat de samenhang met de systemen waaraan jij deelneemt of uit bent voortgekomen te ervaren.
Naast een gedegen theoretische achtergrond heb ik meer dan 20 jaar ervaring in het trainen en coachen op zowel professionele als persoonlijke ontwikkelingstrajecten.

Contact

Vaart Training en Coaching
Breed 36
1621KC Hoorn
nederland
06-30729769

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*