Corina de Visser-Bac

Professioneel profielIs je leven soms zo druk dat je geen tijd hebt om erover na te denken? Ga je maar door omdat je denkt dat het niet anders kan? Heb je regelmatig last van stress, onzekerheid en slapeloosheid? Ik loop graag een stukje met je mee om hierin naast je te staan en samen te ontdekken hoe het anders kan. Als wandelcoach ervaar ik dat de natuur je helpt ontspannen en je helpt om weer verder te kijken, nieuwe mogelijkheden te zien en weer dichtbij jezelf te komen. Als life coach en bewegingsdeskundige help ik je ook goede gewoontes te ontwikkelen waardoor je jezelf weer fit, veerkrachtig en energiek voelt.
Wat vind jij belangrijk? Zit je goed op je plek op je werk? Ik help je graag jouw waarden en talenten te ontdekken en van daaruit te leven door krachtgerichte coaching gebaseerd op de positieve psychologie.
Wat zijn patronen waar je last van hebt die je steeds herhaald in je leven omdat je niet goed weet hoe het anders moet? Als het nodig is, gaan we kijken naar jouw gezin van herkomst en wat dit betekent voor je leven vandaag. Hierbij gebruik ik het contextuele gedachtengoed en werk ik ook graag met poppetjes en vloerankers.
Wil je beter worden in je werk? Je talenten meer benutten en ontwikkelen? Dan is wellicht (groeps)supervisie wat voor jou? Ik vind prachtig om te doen: je leert zoveel van en met elkaar en doordat je met concrete casussen aan de slag gaat, blijf je dichtbij de praktijk. Al doende leert men! Ik heb veel ervaring in supervisie en coaching in het jongerenwerk en in het onderwijs.
Ik ben Corina de Visser en ik het de master begeleidingskunde gedaan en een opleiding tot contextueel hulpverlener. Ik ben bewegingsdeskundige en werk graag met de hele mens: het lijf hoort er echt bij. Je kunt vaak ook beter bij je gevoel komen als je lijf mag meedoen. Ik heb zelf lang in het jongerenwerk en het onderwijs gewerkt dus begrijp heel goed wat daar speelt.
Ik sta nieuwsgierig en onderzoekend in het leven en zie het leven als een leerproces met vallen en opstaan. In andermans leerproces, draag ik graag een steentje bij. Als je denkt dat ik wat voor je kan betekenen, nodig ik je uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Kijk voor meer informatie op mijn website: www.movelance.nl

Contact

movelance
Burgemeestersrand 29
2625NV Delft
Nederland
0611305181

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

feedback supervisietraject van tien bijeenkomsten
Corina is een supervisor die goede vragen kan stellen, waardoor ik nog veel meer moest gaan nadenken over wat mij beweegt en waarom ik keuzes maak die ik maak. Door daar verder op te moeten reflecteren, heb ik nieuwe inzichten verworven. Ik vind dat Corina ook actief het proces bewaakt om een gesprek niet te laten verwateren. Daarbij werden er regelmatig creatieve werkvormen geïntroduceerd; wandelen, een spel, een labyrint,.. dat vond ik allemaal positief!

Als gesprekspartner is Corina toegankelijk, duidelijk en laat ze zich niet van de wijs brengen. Ik kan een supervisietraject bij haar aanraden! Laat je maar verrassen door deze ontdekkingstocht, want dat is het!