Claudine van Boxtel

Professioneel profiel

Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn LVSC-site! Ik vertel je graag iets meer over wie ik ben en wat ik doe als begeleidingskundige. Eerst even in het kort en daarna wat uitgebreider voor als je nieuwsgierig bent geworden!
Kenmerkend voor mijn begeleidingsstijl: Betrokken, zorgvuldig, positief kritisch, creatief en een praktische instelling.
Wat anderen over mijn begeleiding zeggen: Vriendelijk, gelijkwaardig, positief, doortastende vragen, scherp en een vleugje humor.
Wat ik bied als begeleidingskundige: Supervisie (individueel of groep), intervisie, individuele coaching bij een persoonlijke en/of professionele vraag, teambegeleiding en teamcoaching en het verzorgen van workshops.
Thema’s die vaak terugkomen binnen trajecten: Het leren aanvoelen en bewaken van grenzen, (persoonlijk) leiderschap, ontwikkeling van zelfcompassie & zelfzorg, positioneren & profileren binnen het werk, dilemma’s binnen het werk als (zorg)professional, team-samenwerking en het (leren) omgaan en inzetten van eigen ervaringskennis.
Mijn favoriete methoden: Yucel-methode, ervaringsgerichte werkvormen (kaarten/spellen/opstellingen/opdrachten), transactionele analyse, reflectie-opdrachten en nog veel meer… omdat ik het gewoon erg leuk en waardevol vind om je op verschillende manieren naar jouw proces te laten kijken.

En dan nu iets uitgebreider... In een begeleidingstraject ga ik graag de verbinding aan met jou. Vanuit verbinding ontstaat er namelijk ruimte om elkaar te leren kennen en samen te ontdekken welke ontwikkeling jij graag wil doormaken. Ik vind het belangrijk om vanuit gelijkwaardigheid aan te sluiten bij jouw leervraag, behoefte en/of wens. Het zal een persoonlijk proces worden, waarbij je jezelf op een andere manier leert kennen, (her)ontdekken en je vanuit daar verder mag groeien als professional én persoon.
Ik ben oprecht en transparant in de begeleiding, waarbij ik mezelf en mijn gevoel zal inzetten om situaties te verhelderen en bewustwording te creëeren. Mijn creativiteit en gedrevenheid worden zichtbaar in de verschillende methoden en interventies die ik inzet, waardoor je situaties vanuit verschillende invalshoeken leert bekijken én tot nieuwe inzichten zal komen. Met mijn positieve houding, doortastende vragen en praktische insteek stimuleer ik jou tot verdere ontwikkeling. Daarnaast maak ik natuurlijk ook gebruik van mijn persoonlijke ervaringskennis en mijn deskundigheid als Hogeschooldocent Social Work, waar ik onderwijs verzorg aan toekomstige GGZ-professionals.
Elk begeleidingstraject is anders en vraagt dus ook om een persoonlijke invulling. Een begeleidingstraject kan op verschillende niveaus afspelen, bijvoorbeeld een individuele vraag, een thema binnen het team of vraagstuk binnen de organisatie. Mocht je interesse hebben in een begeleidingstraject dan kan je vrijblijvend contact met mij opnemen. Dan vertel ik je graag meer over de mogelijkheden binnen een traject én kan je meteen ervaren of er een klik is!
Ik kijk uit naar een ontmoeting!
Groeten Claudine

Contact

Claudine van Boxtel
Pijnacker
Nederland
0647028916

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*