Chris Karssen

Chris Karssen

Professioneel profielErvaren (onderwijs) coach.
Ervaren supervisor. (Onderwijzers en verzorgers)

Contact

Karssen Coaching en Supervisie
Reaalslag 25
3991TH Houten
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

B van de L, 35 jaar, Houten. Docent en teamleider voortgezet onderwijs
"Ik vond het fijn, verfrissend en zeer leerzaam om regelmatig een uur intensief over mij en mijn werk met Chris te praten "
Jochem Bosselaar 56 jaar, Utrecht
Achteraf moet ik zeggen dat ik heel blij ben met deze supervisie gesprekken. In plaats van een ontleedtafel, was het een veilige plek waar ik mijn ervaringen kon delen. Via de vragen die Chris stelde werd het helderder wat er gebeurd was en waarom ik hoe had gehandeld. Voor mij belangrijk is dat er ook gelachen kon worden. Niet als vlucht, maar juist omdat de gesprekken de pittige situaties waar je soms mee wordt geconfronteerd, op een gezonde manier te relativeren.
Willemijn de Jong-Verzijl 35 jaar, Zeist
Supervisie is op werk- en studiegebied misschien wel het beste cadeau dat je jezelf kunt geven en als je dan toch bezig bent,gun jezelf dan supervisie onder begeleiding van Chris Karssen. Chris is een prettige, vriendelijke, scherpe en doortastende supervisor. Hij ziet iedere rode draad en stelt de vragen die ervoor zorgen dat je blinde vlekken weer in het vizier komen. Hij daagt je uit om het leerproces aan te gaan wat voor jou nodig is.
Martijn Surie 29 jaar. Amsterdam
"Over het proces en de procesbegeleider, de supervisor, kan ik alleen maar zeggen dat ik me het niet anders had kunnen wensen. Na 10 bijeenkomsten hou ik het gevoel over dat ik veel aan Chris te danken heb. Hij zette mij hard aan het nadenken met zijn vragen, heeft hiermee bijgedragen aan het vergroten van mijn zelfinzicht, en was de katalysator van mijn eigen bewustwordingsproces. Ik heb mij altijd erg op mijn gemak gevoeld en heb ook van hem geleerd. Voor mij is het al met al een zeer waardevolle ervaring geweest. Wat ik vooral fijn vond was dat hij heel erg met mij mee dacht, en vaak ook een situatie vanuit een ander, vaak positief, perspectief kon belichten. Dit heeft ontzettend geholpen om mijn eigen kijk op werkervaringen/werksituaties te verbreden.".