Charissa Bakema

Professioneel profielOmdat ik geschoold ben in theater en regie, verken ik casuïstiek met supervisanten altijd verhalend en verbeeldend en breng zo samen met de supervisant orde aan in emoties, gedachten en overtuigingen.Creativiteit is mijn taal. Via beeldmateriaal en beeldopstellingen kom je heel snel bij de kern van je leervraag. De kern van je leervraag ligt in je persoonlijke betrokkenheid. Als je die weet is de weg naar nieuwe ontwikkeling geopend. Teamontwikkeling: Tijdens mijn master Learning & Innovation heb ik praktijkonderzoek gedaan naar het effect van storytelling op teamontwikkeling. Storytelling werkt verbeeldend en verbindend en helpt om het heden en de toekomst van een team te verbeelden en te bepalen.

Contact

Charissa Bakema
Utrecht
Nederland

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Supervisie speltherapie
Charissa is een supervisor die persoonlijk en mensgericht te werk gaat. Mijn supervisietraject bij Charissa was fijn om te doen. Na iedere sessie vroeg Charissa me te reflecteren via een zelfgemaakt beeld. Ik heb getekend en geschilderd. De beelden gaven me verdieping en inzicht. Deze manier van werken sloot goed aan bij mijn werk als speltherapeut. Zo zorgde Charissa voor eyeopeners, waardoor ik waardevolle stappen heb kunnen zetten in mijn leerproces. Martie Cuppen
Life-coaching
Als coach/trainer beveel ik Charissa van harte aan. Zij weet op het juiste moment te confronteren en is sterk in analyse. Zij is een trainer die je scherp houdt en weet potentieel van mensen naar boven te halen. Ben je op zoek naar een inspirerende en creatieve coach/trainer, dan ben je bij Charissa op het juiste adres.
Janine D'Augusta Merema - human resource adviser