Cees van Elst

Professioneel profiel

25 jaar ervaring als coach, opleider en consultant en nog dagelijks lerend. "Ik vind mijn inspiratie in het coachen van persoonlijke veranderprocessen. Ik focus op wat mensen (in organisaties) in essentie beweegt en maak complexe zaken weer eenvoudig. Met Ziel en Zakelijkheid, groot respect en acceptatie neemt de coachee zelfbewust regie over zichzelf en de situatie. Daarbij kom ik snel tot de kern: ik ben geen fan van onnodige gesprekken".Cees: "Het grootste drama van de mens is onze mentale spam: gedachten, gevoelens en ervaringen die we niet willen hebben. Ik help u verder met deze "mentale pop ups" en te lang durende stress. Oplossingsgericht en met beide voeten op de grond. Ik werk met humor en diepgang zonder zweverigheid samen met u aan uw eigen oplossingen. Het antwoord is er al, het hoeft alleen nog maar te worden ontdaan van alle ballast in uw hoofd".Trefwoorden: stressmanagement, managementcoaching, lifecoaching, loopbaancoaching, executive coachingCees is LVSC Registercoach en 6 jaar bestuurslid van LVSC. Hij was portefeuillehouder Projecten en o.m. verantwoordelijk voor het Tijdschrift voor Begeleidingskunde en de Kennisbank. Cees introduceerde o.m. het Tijdschrift voor Begeleidingskunde als uitgave van LVSC. Cees is als coach aangesloten bij de Academie voor Medisch Specialisten en OnzeCoach BV. Tevens is hij Livvit geaccrediteerd en op kosten van verzekeraar Achmea inzetbaar als coach bij hogescholen. Daarnaast is Cees CRKBO docent. In 2017/2018 volgde hij de VU opleiding Executive Teamcoaching.

Contact

HeartfulAtWork
Amersfoortseweg 261
3888 NP Apeldoorn / Nieuw Milligen
Nederland
06-53288524

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Claudia Geene, boardmember Greenleaf Centre for servant leadership
Cees is een integere en warm-hearted professional die ontzettend veel verstand heeft van Heartfulness. De manier waarop hij coacht en traint is rustig, bescheiden, integer, congruent en gepassioneerd in wat hij doet.
mr. Saskia Tegenbosch, bedrijfsjurist
Cees is een bijzondere professional die mogelijkheden ziet waar anderen belemmeringen zien. Hij is een voortvarend ondernemer en daarnaast als professional innovatief: zijn beste kwaliteiten weet hij in te brengen in zijn onderneming HeartfulAtWork.
Rob Delfos, interim manager
Cees heeft me een paar maal geadviseerd in complexe situaties. Op basis van een rustige observatie geeft Cees kort en helder advies. Zijn adviezen bleken altijd raak.
Werner Vos, Teammanager SWIFT & Gateway Services at Equens
"Cees heeft mijn bewustzijn ontwaakt door technieken en hulpmiddelen te gebruiken die aansloten bij mijn belevingswereld als technicus en rationeel mens. Hij ging mee in mijn ontwikkeling en prikkelde mijn latente interesses. Hierdoor heeft Cees de weg vrij gemaakt voor mijn mentale en spirituele ontwikkeling. Cees reikt je de inzichten aan maar je moet je die zelf eigen maken en doorgronden. Als mens voel ik mij gelukkiger, ervaar ik veel minder stress, voel ik mij completer en ben ik beter in staat om met andere een verbinding aan te gaan. Als medewerker van Equens zoek ik nu de relatie en gaat mij het werk makkelijker af".
Bob Waalewijn, senior adviseur werkgeversdiensten UWV
Cees heb ik leren kennen als een integer persoon. Hij is betrokken, enthousiast, humoristisch. Blijft bij zichzelf en kan als ervaringsdeskundige een hele goede bijdrage leveren aan hetgeen je wilt bereiken voor jezelf. Daar was ik dan weer gewaar van!