Caroline Oomen

Professioneel profielMijn achtergrond ligt in de gezondheidszorg, het welzijnswerk en het HBO-onderwijs. Als docente, supervisor en coach werk ik methodisch, waarbij ik gebruik maak van principes uit de oplossingsgerichte en motiverende gespreksvoering. In mijn begeleiding staat het professioneel handelen centraal en de reflectie is gericht op de individuele vakinhoudelijke ontwikkeling. Hierbij komen drie dimensies van professionaliteit in samenhang met elkaar aan bod (technisch instrumenteel, normatief, persoonlijk).
Ik heb de opleiding Master Begeleidingskunde gevolgd aan de Hogeschool van Rotterdam & Nijmegen. Om mijn kwaliteit te waarborgen ben ik geregistreerd bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie & Coaching (LVSC) en werk ik volgens de ethische gedragscode van deze beroepsvereniging. Ook neem ik deel aan een intervisiegroep.
Pro Begeleidingskunde is een praktijk voor supervisie, coaching en intervisie en richt zich o.a. op professionals die:
• werkzaam zijn binnen de profit en non-profit sector: bedrijfsleven, jeugdzorg, (geestelijke) gezondheidszorg, gemeenten en onderwijs
• deskundigheidsbevordering wensen
• zich in het SKJ-register of in het Registerplein willen (her) registreren.
Tevens kan ik begeleiding bieden aan organisaties die in verandering zijn.
Als geregistreerd supervisor bij de LVSC ben ik bevoegd de reflectieverklaring van bovenstaande beroepsregisters te ondertekenen.
Heb je vragen of wil je meer informatie over mijn aanbod, neem dan een kijkje op mijn pagina www.probegeleidingskunde.nl of neem vrijblijvend contact met me op (info@carolineoomen.nl).
Hartelijk dank voor je interesse!

Contact

Pro Begeleidingskunde
Tilburg
Nederland
06-47248170
AVANS Hogeschool
Breda
088-5258584

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*