Carina Rosmolen

Professioneel profiel

Mensen handelen vaak vanuit eigen opvattingen en emoties, zonder dat zij zich daarvan bewust zijn en zich realiseren welk effect hun gedrag op anderen heeft. Dit leidt soms tot misverstanden, frustraties of een machteloos gevoel. Het lijkt alsof mogelijkheden onbenut blijven en gewenste doelstellingen niet maximaal worden gehaald. Heeft iemand hier mee te maken, zonder te weten hoe dit te verbeteren, dan biedt supervisie een oplossing. Supervisie is een leermethode die erop gericht is zich verder te professionaliseren. Dit gebeurt door het denken, voelen en handelen met elkaar in overeenstemming te brengen en het aanleren van een breder gedragsrepertoire. Dit alles met groot respect voor de persoonlijkheid en de kwaliteiten die iemand bezit.

Sinds 2008 heb ik mijn supervisie/coach praktijk vanuit huis. Ik ben geschoold supervisor, (team)coach en organisatiecoach en ben zelfstandig HR Business Partner. Mijn aanpak is op maat, direct, dichtbij, vanuit verbinding en communicatie. Ik begeleid mensen in hun werk. Dat kan gaan om samenwerking, communicatie, managementvaardigheden of sparringpartner voor directie/bestuur.
Ik ga op mijn gevoel af, ben nuchter en resultaat gericht met een gezonde dosis humor. Vertrekpunt is een leervraag die we desnoods samen formuleren.

Zie mijn LinkedIn profiel.

Contact

Rosmolen Supervisie Begeleiding B.V.
Duinoord 24
2224CB Katwijk Zuid-Holland
Nederland
0614364504

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Simone Barel
"De sessies bij Carina waren voor mij mooie en leerzame momenten waarin niets fout was. Carina veroordeelt nooit, is zeer oprecht geïnteresseerd en houdt je op een altijd opbouwende manier een spiegel voor. Ze kent veel verschillende methodes en weet daardoor veel variatie en maatwerk aan te brengen. Ik heb vooral geleerd om situaties vanuit meerdere perspectieven te bekijken, geen aannames te doen en in plaats daarvan veel vaker de waaromvraag te stellen. Niet alleen aan anderen, maar ook aan mijzelf."
Mariëtte Schouten
"Door de supervisie heb ik geleerd dat je aan jezelf kunt werken. Gedrag is deels onderdeel van je karakter en deels aangeleerd. Door je bewust te zijn van je reacties, kun je ander gedrag aanleren, ook al ben je de 40 al ruim gepasseerd."
Astrid Groot, AanZET Personeelsadvies
"Carina is een hele fijne, openhartige, warme collega. Ze heeft veel kennis van zaken en is met name heel sterk in het coachen, begeleiden en ondersteunen van zowel individuele als groepsprocessen. Ze heeft een zeer groot verantwoordelijkheidsgevoel, is heel eerlijk en vooral bijzonder authentiek. Verder is ze heel betrokken, creatief en initiatiefrijk. Dus met recht een hele fijne collega!"
Emiel Sjaardema
"Door vragen, diverse interventies en het enneagram, kwam ik er achter waar ik telkens tegenaan liep. Dat heeft mij veel inzicht gegeven over mijn manier van voelen, denken en handelen. Nog steeds twijfel ik weleens en is het nemen van besluiten niet mijn sterkste kant. Ik heb wel geleerd hoe ik hier mee om moet gaan en kan het toepassen wanneer ik dit nodig heb."
Hanane Chouaibi
"Ik moest wennen aan het praten over mijzelf en de zelfreflectie. Hierdoor heb ik wel een goede indruk gekregen welke werkzaamheden mij makkelijker af gaan en welke moeilijker en waarom. Door hier samen achter te komen leer ik keuzes maken over hoe ik wil werken."
Kim van der Knaap
"Door de energie, dynamiek en openheid tijdens de supervisie had iedere bijeenkomst een leereffect op (vooral) mijn persoonlijke ontwikkeling. Maar de sessies waren ook keer op keer plezierig."
Cisca Vosmeer
"Carina is a trustworthy person, who can listen very good! She has a good helicoper view within complicated situations and stays on the problem as long as it takes. Very organized, well informed and always in to a nice conversation. She is a good coach, who you can learn from!!"
Nico van der Leer
"Tijdens de opleiding tot supervisor heb ik Carina leren kennen als een scherpzinnig professional en een blijmoedig mens. Ik waardeer haar om haar doelgerichtheid, haar vasthoudendheid en haar vermogen om het beste uit mensen naar boven te halen. Ze is optimistisch ingesteld en ondernemend van aard, een prettige collega-coach bovendien."
Mohamed Ziaoui
"Ik heb geleerd mijn opgedane ervaringen zodanig te overdenken en te overzien dat het mijn functioneren heeft verbeterd."
Falko Dobbe
"Ik ben erg enthousiast over de coaching die Carina mij heeft geboden. In het kader van mijn loopbaanontwikkeling heeft Carina mij een stap verder gebracht in mijn persoonlijke ontwikkeling als Manager, als Leider en als Persoon. Een supervisietraject is dan ook zeker aan te bevelen aan een ieder die zich verder op het persoonlijke vlak wil ontwikkelen."
Emma Nieboer
"De gesprekken zijn altijd open en vertrouwelijk. Ik heb het gevoel dat ik onvoorwaardelijk dingen kan zeggen ook al zijn het nog vage gedachten en is de logica nog niet aanwezig. In het gesprek wordt die vanzelf duidelijk."
Jurian Mulder, AanZET Personeelsadvies
"Carina is een prettige enthousiaste collega om mee samen te werken. Ze is breed inzetbaar en blinkt uit in enthousiasmeren en motiveren. Ze heeft veel kennis van zaken en een goed organisatie inzicht, wat haar een gedegen sparringpartner maakt op strategisch en beleidsmatig niveau. Hieruit voortkomend kan ze als geen ander de vertaling maken naar de praktijk én de implementatie verzorgen. Met haar people skills en coaching vaardigheden zet ze individuen, teams en het management op de rit en helpt ze ze graag op weg."
Maya Larooy
"Carina is een zeer kundige supervisor en coach. Haar stijl van werken en contact maken is open, doortastend en direct maar met gevoel voor de juiste verhouding. Zij is goed in staat om complexe organisatievraagstukken als adviseur maar ook als coach aan te gaan en op te lossen."
Geert Jan Braber
"De supervisiegesprekken en de open kijk op zaken hebben mij beter doen inzien waar mijn sterke en zwakke punten liggen en hoe ik hier mee kan omgaan. Dit heeft mij erg geholpen in mijn eerste baan als P&O Adviseur."