Sandra Buith

Professioneel profiel

Bij Buithenkans kun je terecht voor verfrissende teamcoaching als je meer inzicht wilt in hoe jouw team samen werkt vanuit onderliggende patronen en aannames. Met de teamcoaching van Buithenkans kom je met elkaar tot nieuwe inzichten, groeit het teamvertrouwen en nemen jullie betere besluiten, waardoor jullie als hecht team verder kunnen gaan.

Wil jij zelf weer aan het stuur zitten in je werk? Wil je een nieuwe wending geven aan jouw (loop)baan? Zit je er doorheen en wil je weer fit en fluitend naar je werk? Gun jezelf dan individuele coaching bij Buithenkans.

Vanuit Deep Democracy Noord geef ik samen met Lian Nijenhuis de (internationaal erkende) trainingen en zijn wij neutrale gespreksleiders in (complexe) samenwerkingsvraagstukken of samenlevingsprocessen. Wij willen het gedachtengoed en de praktische tools van Deep Democracy verspreiden in het Noorden. Op het werk, thuis, op school, in de wijk of in politiek en bestuur. Bij ons leer je de rijke filosofie en de effectieve gesprekstools van Deep Democracy. Je leert interventies toepassen in organisaties, in de maatschappij, thuis en bij jezelf. Deep Democracy Noord staat voor de werkelijke ontmoeting. Voor Noordelijke nuchterheid. Met beide benen op de grond. Voor verbinding met elkaar. Voor leren van elkaars verschillen.

Contact

Buithenkans
Emmakade 59
8921AG LEEUWARDEN
Nederland
0615628642
Deep Democracy Noord
Emmakade 59
8921AG Leeuwarden
Nederland
0615628642

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*