Brigitte de Bruijckere

Professioneel profiel

Ben je op zoek naar wat je drijfveren zijn.Wil je graag onderzoeken waar je kracht zitWil je graag onderzoeken waar je blokkades zittenBen je op zoek naar training sociale of communicatieve vaardighedenWil je je presentatievaardigheden verbeterenBen je op zoek naar begeleide intervisie, supervisie (SKJ certificaat), coaching of andere vormen van begeleidingMail me gerust dan maken we een afspraak voor een vrijblijvend gesprek: brigittedebruyckere@hotmail.com

Contact

Brigitte de Bruijckere
St.Janstraat 14
4331 KC Middelburg
Nederland
0623729977

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

supervisant deeltijd Social Work
Door supervisie heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf en mijn beweegredenen. Waarom doe ik wat ik doe en ook hoe ik met dat inzicht, dingen anders aan kan pakken. Het maken van bewuste keuzes op welke manier ik ga reageren en inzicht wat deze keuzes bij de ander teweeg kunnen brengen en hoe ik ook tijdens een proces mijn aanpak bij kan stellen. Ik merk dat het al meer vanzelf gaat om inzichten ook om te zetten in acties. Wat heb ik bereikt? Meer inzicht in waar mijn valkuilen vandaan komen, welke patronen heb ik ontwikkeld en hoe werkt dat door in mijn leven nu. En aan de hand van die inzichten, kiezen voor nieuwe handelingsperspectieven en hiermee oefenen.Leer- en ontwikkelpunten waar ik tijdens supervisie mee aan de slag ben gegaan:• Verdriet accepteren en doorleven.• Los proberen te laten waar ik geen invloed op heb, niet krampachtig kaderen. • Achteroverleunen en niet meteen met oplossingen komen, maar doorvragen op hoe de ander het beleeft.• Als ik in een situatie merk dat ik al een beeld vorm, verdiepende vragen aan ander(en)stellen om te checken of dat klopt en hoe de ander dit beleeft.• Bij mezelf blijven, niet voor een ander denken of doen. Grenzen stellen en bewaken fijne supervisor (Joke)
Supervisant deeltijd Social Work SPH
Brigitte, ik wil je bedanken voor de inzichten die je me hebt gegeven. Soms was dit best confronterend maar het heeft er wel voor gezorgd dat ik verschillende stappen in mijn ontwikkeling heb kunnen zetten. Het heeft me weer bewust gemaakt van de noodzakelijke balans in autonomie en verbondenheid. Door het werken aan deze balans en de bewustwording hiervan kan ik blijven ontwikkelen, bedankt hiervoor! (lenny )
Supervisant deeltijd Social Work SPH
Brigitte, bedankt voor je begeleiding. Ik heb veel geleerd van je vraagstelling. Ik vind het fascinerend dat je met vragen en invalshoeken komt die ik voor mijn gevoel nooit had kunnen bedenken! (Chanissa)
Supervisant Social Work SPH
Ik gun iedereen zo een supervisor (Elisa)
Supervisant Social Work MWD
Voor mij heeft Brigitte veel betekent dit jaar. Het hoeven soms geen gesprekken te zijn van uren die het verschil kunnen maken. Door haar houding en manier van vraagstelling heeft zij veel bij mij los weten te maken. Woorden kunnen niet beschrijven hoe belangrijk dit is geweest voor mij en voor mijn ontwikkeling. Ik was daarnaast verrast door alle kennis die Brigitte beheerste gericht op supervisie. Ik denk dat dit verschillende invalshoeken tijdens de bijeenkomsten mogelijk maakte. Ik heb heel veel aan de supervisiebijeenkomsten gehad.Samengevat heb ik geleerd om: • Niet meer weg te kijken van mijn eigen pijn• Ik ben aan de slag gegaan met mijn “problemen” door in therapie te gaan• Het onderzoeken van mijn gedachtes• “Moeilijke” vragen stellen• Door te vragen ook als dit moeilijk is voor de ander • Onderzoeken van overdracht en tegenoverdracht(Jona)