Bianca Jansen-Hekman

Professioneel profielDeveloping Potential, daar zit mijn enthousiasme. Groei en ontwikkeling vanuit je kwaliteiten, talenten en drijfveren. Als loopbaancoach houd ik me bezig met ontwikkelingsvragen in relatie tot werk. Soms wil je een andere stap in je loopbaan maar weet je niet goed wat, heb je het gevoel dat je stilstaat, verval je steeds in dezelfde patronen, zit je in een omgeving die je belemmert ipv stimuleert, ben je op zoek naar meer balans tussen werk en privé. Of je vindt je werk en de organisatie wel leuk maar bent op zoek naar meer uitdaging. Wat de vraag ook is: loopbaancoaching kan daarin helpen.
In een coachtraject kijken we samen naar wie jij bent, wat je kunt en onderzoeken we wat je nu echt graag wil, wat stimuleert je maar ook wat belemmert je of in welke patronen zit je vast. Het doel is om vanuit bewustwording keuzes te gaan maken die bij jou passen waardoor je weer plezier ervaart in je werk.
Mijn aanpak? Compassie en Confronteren. In mijn begeleiding ben ik persoonlijk en doelgericht. Ik moedig aan om tot de kern te komen, vraag door waar het lastig wordt en confronteer op een rustige manier wanneer dit nodig is. Met een open houding, betrokken, niet oordelend en vanuit een oprechte nieuwsgierigheid. Aangevuld met een gezonde dosis nuchterheid en humor.
Ben je na het lezen enthousiast geworden en wil je meer weten over een coachtraject? Leuk! Neem dan vrijblijvend contact met mij op om kennis te maken en samen te kijken naar wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen.

Contact

TrainCom
Lambertsdijk 4
7786 BB Den Velde
Nederland
0623347728

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*