Babs Hermsen

Professioneel profiel

Babs Hermsen (20-01-1977) studeerde Human Resource Management. Na een aantal jaar als personeelsmanager te hebben gewerkt wilde ze zich meer focussen op de begeleiding van leerprocessen in de beroepscontext. Ze ging lesgeven op het mbo in haar eigen HR-vakgebied en volgde tegelijkertijd de Lerarenopleiding Omgangskunde bij de Hogeschool Utrecht.
Na afronding van deze studie werd ze al snel aangenomen als lerarenopleider bij deze zelfde opleiding. Sindsdien heeft ze zich verder gespecialiseerd in de begeleiding van leer- en veranderprocessen waarbij persoonlijke en professionele ontwikkeling samengaan. Onder meer door het volgen van de Master Begeleidingskunde en door het doen van praktijkgericht onderzoek naar hoe persoonsvorming en zingeving verder ingebed kan worden in professionaliseringsprocessen.
Binnen de Hogeschool Utrecht verzorgt Babs opleidingssupervisie bij Social Work opleidingen en instellingssupervisie en coaching aan collega’s. Daarnaast heeft ze een eigen praktijk voor persoonlijke en organisatieontwikkeling via o.a. (groeps)supervisie, begeleide intervisie en coaching, met werklocaties in Utrecht Kanaleneiland en in de regio Arnhem.
Interesse in een vrijblijvende kennismaking om te verkennen wat Babs voor je kan betekenen? Bel 06 2552 6989.

Contact

BonTon Training, Coaching en Supervisie
Pieter Stuyvesantstraat 3
6991 BW RHEDEN
Nederland
06 2552 6989

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Citaten uit evaluaties van supervisanten
‘Straalt rust uit en heeft enorm veel kennis tot haar beschikking. Fijne supervisor om mee samen te werken.’

‘Toepassen van theorie gebeurde op spontane wijze en paste daarbij goed bij de inbreng of situatie waardoor nog meer diepgang bereikt werd.’

‘Betrokken, uitdagend, meedenkend en creatief.’

‘Goed luisterend oor en fijne actieve werkvormen. Niet alleen maar zitten, praten en luisteren.’