Arjeh Mesquita

Professioneel profiel

Professionals, leidinggevenden, teams en organisaties zijn welkom voor ondersteuning bij het realiseren van duurzame professionele en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben beschikbaar in de rol van interim manager, (executive) coach/counselor, procesbegeleider en adviseur, en werk voornamelijk in hoger onderwijs, overheid en zorg. Belangrijke uitgangspunten van mijn begeleidingswerk:- gelijkwaardigheid tussen cliënt en begeleider- ontwikkeling is altijd mogelijk- met hoofd en hart- zo vlot als mogelijk, zo traag als nodig

Contact

AM Ontwikkelt. Mens en organisatie.
Regentesselaan 89
3571CC Utrecht
Nederland
0652460431

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Individuele coaching Geert (begin 50)
Enorm helpende begeleiding. De vraag achter de vraag beantwoorden; werkelijke probleem doorgronden; spiritualiteit; en functioneel leren omgaan met praatje pot.
teambegeleiding (hbo instelling)
Bereidheid van iedereen om te delen, zaken bespreekbaar kunnen maken op een veilige manier. De begeleiding van jou was daarbij essentieel. Jouw gestructureerde aanpak geeft veel duidelijkheid en rust (ook al wilde je doen voorkomen dat je niet gestructureerd was).
individuele coaching Leonie (mid 30)
De begeleiding van Arjeh kwam op het juiste moment. Life saving and life chanching. De groei die ik door de begeleiding heb gemaakt had ik zonder hem zeker niet kunnen maken. Ik ben ervan overtuigd dat dit het laatste zetje was die ik nodig had om mezelf los te maken van mijn verleden en het leven te leiden dat bij mij hoort.