Arjeh Mesquita

Professioneel profiel

Ervaren counselor voor leiders en professionals

Begeleid leiders en professionals die vastlopen in werk of leven. Of die juist proberen dat te voorkomen. Erkend emotiegericht therapeut (Emotion Focused Therapy for individuals). Emoties hebben een fundamenteel adaptieve kracht tot verandering op gevoelsniveau.

Meer dan 250 cliënten geholpen met gemiddelde beoordeling 9,6. Zie mijn website voor meer details.

Contact

Arjeh, counseling voor leiders en professionals
Museumlaan 2
3581 HK Utrecht
Nederland
0652460431

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Individuele coaching Geert (begin 50)
Enorm helpende begeleiding. De vraag achter de vraag beantwoorden; werkelijke probleem doorgronden; spiritualiteit; en functioneel leren omgaan met praatje pot.
teambegeleiding (hbo instelling)
Bereidheid van iedereen om te delen, zaken bespreekbaar kunnen maken op een veilige manier. De begeleiding van jou was daarbij essentieel. Jouw gestructureerde aanpak geeft veel duidelijkheid en rust (ook al wilde je doen voorkomen dat je niet gestructureerd was).
individuele coaching Leonie (mid 30)
De begeleiding van Arjeh kwam op het juiste moment. Life saving and life chanching. De groei die ik door de begeleiding heb gemaakt had ik zonder hem zeker niet kunnen maken. Ik ben ervan overtuigd dat dit het laatste zetje was die ik nodig had om mezelf los te maken van mijn verleden en het leven te leiden dat bij mij hoort.