Annemiek Grimme

Professioneel profielWat leuk dat je op mijn profiel komt kijken!

Mijn naam is Annemiek Grimme en na mijn eigen ervaring met supervisie enthousiast geraakt voor het vak Begeleidingskunde. In 2019 gestart met de opleiding Begeleidingskunde aan de Hanze Hogeschool Groningen en afgerond juni 2021
Naast mijn parttime werkzaamheden binnen de gemeente ligt mijn passie vooral in het superviseren en coachen van professionals, zowel individueel als in groepsverband. Ik heb ongeveer 20 jaar werkervaringen binnen de Jeugdzorg.
Kenmerkend voor mij als professional is dat ik van nature rust uitstraal en snel vertrouwd voel.
Vanuit een integere houding kan ik oprecht belangstellend zijn en op een duidelijke, betrokken en respectvolle wijze jou in beweging zetten. Iets kunnen betekenen door ruimte te geven in wat jij voor jouzelf kan betekenen. Het kunnen verschillende paden zijn die ik graag met jou zou willen verkennen en onderzoeken.

Supervisie kan jou ruimte geven voor het leren van (werk)ervaringen wat tot verandering van handelen en
inzichten kan betekenen. Wat drijft jou en waarin wil je de beweging maken?

Binnen coaching ben je resultaatgericht bezig op een bepaalde wens of ambitie. Wat is er nu nodig om de volgende stap/beweging te maken en welk krachten/kwaliteiten kunnen je hierbij helpen?

Als professional ken ik de verwachtingen en verplichtingen die het werk vraagt.
Als supervisor en coach zou ik jou de ruimte en tijd gunnen om stil te staan. Stil te staan bij jouw handelen, drijfveren, krachten en gevoel om jou te stimuleren in persoonlijke ontwikkeling en zelfsturing. Vanuit mijn
analyserend vermogen en intuïtie kan ik vanuit een ontwikkelgerichte en oplossingsgerichte benadering jou begeleiden in de gesprekken waarin ook stiltes kunnen vallen. Stiltes om ruimte te geven voor nadenken.

Ik loop graag een stukje mee in jouw ontwikkeling als persoon en professional. Het kan onthullend, confronterend, inspirerend en verfrissend zijn. Van belang is dat er een veilig leeromgeving bestaat waarin
duidelijke verwachtingen aan elkaar zijn uitgesproken. Het vraagt van jou durf en motivatie om naar jezelf en jouw handelen te willen leren kijken wat bewustwording kan vergroten.

Laten we kijken naar wat waardevol voor jou kan zijn en jou energie geeft!

- In kader van beroepsregistratie (zoals SKJ) kan een supervisie of coachtraject gebruikt worden voor de herregistratie-

Online coaching en supervisie is bespreekbaar en mogelijk.

Contact

Annemiek Grimme
Meppel
0627366238

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Jeugdprofessional
Supervisie van Annemiek heeft mij veel gebracht. Om hierin situaties waar ik tegen aan liep te delen en bespreken waarbij ik, door haar manier van vragen en reflecteren, tot de kern kon komen van wat er speelde. De manier waarop dit gedaan werd in de supervisie heeft me gesterkt en gaf me weer energie.
Door ook te kijken waar bepaalde gedachten vandaan komen heeft Annemiek mij geholpen om verbindingen te leggen tussen wat ik altijd mee heb genomen en wat ik nu anders wil doen.
De rust en de niet oordelende houding van Annemiek geeft ruimte om na te denken. Ze zet in wat nodig is op het juiste moment.
Ik heb veel aan de supervisie gehad en kan het iedereen aanraden!
Maatschappelijk werker
Door Annemiek ben ik gaan inzien dat ik meer moet gaan kijken naar mijn kwaliteiten en niet naar mijn onzekerheden. Hierdoor voel ik mij lekkerder in mijn vel op mijn werk en durf ik uitdagingen aan te gaan. Ik heb Annemiek ervaren als een oprecht luisterende, positieve, niet oordelende en rustige coach.