Annemiek Feijen

Professioneel profielIk ben Annemiek Feijen, in juni 2019 ben ik afgestudeerd als begeleidingskundige aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Ik ben geregistreerd als supervisor en coach. Het begeleiden van mensen doe ik inmiddels 10 jaar.
Ik heb verschillende functies uitgeoefend binnen de gehandicaptenzorg. Dit is iets wat ik met veel passie en plezier doe. De afgelopen jaren heb ik mij verder verdiept als begeleidingskundige. Het gaat hier om het begeleiden van mensen welke werkzaam zijn in de zorg en/of sociale domein met een professionele of persoonlijke ontwikkelingsvraag.
Heb je vragen op het gebied van professionele en/of persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Je kan mij benaderen voor het begeleiden van supervisie, coaching en intervisie.
Bij supervisie vormt het inbrengen van werkervaringen de basis. Hierbij kan er gekeken worden naar professionele identiteit en ontwikkeling, ethische dilemma’s, conflicten met collega’s/team/organisatie of reflectie op professioneel handelen. Ik gun het iedereen om tijd te maken voor zijn of haar eigen ontwikkeling en te kijken naar zichzelf als persoon en professional.
Tijdens coaching kan er gekeken worden naar individuele of teamvraagstukken. Hoe kom je in je kracht en haal je weer plezier uit je werk? Hoe zorg je als team ervoor dat onderwerpen bespreekbaar blijven en creëer je gedeelde verantwoordelijkheid?
Bij intervisie wordt er in groepsverband gekeken naar vraagstukken en/of knelpunten over de uitoefening van je beroep.Ik heb de overtuiging dat gelijkwaardig contact belangrijk is om verbindingen aan te gaan door náást de mensen te blijven staan. Dit is tevens mijn kracht. Elkaar zien is in mijn ogen meer dan alleen kijken, het gaat om het perspectief of de wens van de ander écht te zien en hiervoor aandacht te hebben. Ik vind het heerlijk om met creatieve werkvormen bezig te zijn, om zo ons 'denkhoofd' even uit te schakelen om een ander belangrijk deel van onze hersenen te activeren, namelijk gevoel!
Ik ben punctueel, methodisch en kan uitstekend aansluiten bij verschillende leerstijlen. Bij mij heb je volledig eigen regie over je leerproces. In mijn ogen vormt dit een belangrijke basis om je verder te kunnen ontwikkelen. Zelf vind ik het fascinerend om vanuit meerdere perspectieven naar een situatie te kijken, het hebben van een helicopterview is dan ook iets wat mij goed af gaat. Veiligheid en dwang & drang zijn vanuit eerdere werkervaringen belangrijke pijlers waar ik alert op ben tijdens het begeleiden van mensen. Hopelijk tot snel en kunnen we een mooie samenwerking vormgeven!
Je kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Groet,
Annemiek Feijen
06-16092692
aafeijen@gmail.com

Contact

Begeleidingspraktijk Annemiek Feijen
Beunheugte, 37
9403ht Assen
Nederland
0616092692

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Supervisant opleidingssupervisie MWD: Hanze Hogeschool
Annemiek kan aansluiten bij mijn leerproces. Hierbij durft zij mij te confronteren met mijn gedrag. De creatieve werkvormen vond ik een aangename afwisseling en erg leuk.
Supervisant opleidingssupervisie SPH: Hanze hogeschool
Annemiek is erg rustig, zorgzaam en integer. Wat erg fijn is dat ze zich gelijkwaardig opstelt en ook eigen ervaringen en vraagstukken deelt.
Individuele coachingstraject: leerling Vanboeijen
Ik heb veel ruimte gevoeld voor eigen regie voor het vormgeven van mijn eigen ontwikkelingsproces. Erg fijn!