Annemiek Boonstra

Professioneel profielMet heel veel plezier begeleid ik al jaren artsen, verpleegkundigen, jeugdzorgwerkers, medisch specialisten, psychologen, en allerlei andere medewerkers in de zorg in alle mogelijke werkvormen, van klassieke supervisie tot begeleide intervisie en van verandertrajecten tot individuele coaching. Van verzuim preventietrajecten tot loopbaanbegeleiding.
De combinatie van plezier en persoonlijke aandacht staan daarbij voorop. Je leert alleen in een veilige werkomgeving waar creativiteit, humor en inventiviteit hoog in het vaandel staan. Vaak bedanken coachees mij en ik zeg dan altijd dat ik hen moet bedanken. Van elk traject leer ik opnieuw en ik geniet van al die contacten in alle mogelijke werkvelden.
Naast mijn registraties voor de LVSC ben ik supervisor voor het Nederlands Genootschap van Huisartsen en ben ik te vinden op de website van coaches voor Medici.
Ik heb een heerlijk kantoor met een fijne atmosfeer en een bijzondere tuin waarin iedereen zich meteen op zijn gemak voelt (zie de foto's op www.zinzoe.nl). Er is een (piep) klein atelier aanwezig zodat we ook creatief kunnen werken. Het is goed om zowel geestelijk als fysiek afstand te scheppen van je werk als je wilt reflecteren.
Ik vind het ook fijn om opleidingssupervisie te geven. Dat doe ik op dit moment aan de Huisartsopleiding van het UMCG. Verder vind ik het bijzonder om professionals die graag supervisor willen worden in voorsupervisie te hebben. Ik vind het belangrijk dat ik voeling houd met het vak begeleidingskunde. Daarnaast is het bij mij mogelijk om met je intervisie groep voorafgaand aan de intervisie samen te eten.
Voel je welkom om vrijblijvend kennis te maken. Ik zie je graag!
Neem vooral een kijkje op www.zinzoe.nl of bel 06-17585987.

Contact

ZinZoe Annemiek Boonstra
Elsschotlaan 4
9721 WN Groningen
Nederland
050-5797636

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*