Anna Poynter

Anna Poynter

Professioneel profiel“Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg” Albert Einstein.
Als jij je in het dagelijkse (werk)leven zo nu en dan afvraagt of dat wat je doet het goede is. Of als je merkt dat bepaalde aspecten of contacten in het (werk)leven niet helemaal vanzelf lijken te gaan. Als je (op het werk) jezelf zo nu en dan tegenkomt in bepaalde patronen en interacties met anderen. Of als een nieuwe fase in je (werkende) leven maakt dat je niet zomaar meer in je kracht staat. Dan kan het heel zinvol zijn samen met mij eens kritisch
reflectief te kijken naar je handelen en jezelf bij te sturen waar nodig. Gewoon omdat het zo fijn voelt als je je koers weer vindt. Als je weer helder hebt wat je belangrijk vindt en voelt dat je (in de organisatie) op je plek zit. Want is dat niet waar ieder mens behoefte aan heeft? Een fijne plek in het grotere geheel waar je wordt gezien en gehoord voor wie je bent (als professional) en als mens. Een plek waar je je authentieke zelf kunt zijn en in positieve verbinding kunt staan met de mensen om je heen?
Maar ja, hoe doe je dat vormgeven aan zo’n plek in een (organisatie en) maatschappij die constant in beweging is en waarin veel van je gevraagd wordt.
Supervisie of coaching kan je helpen!
In supervisie kun je onder leiding van een deskundige supervisor op zoek gaan naar voor jou
passende antwoorden op jouw persoonlijke werkvragen. Je zult uitgedaagd worden zaken eens van een andere kant te bekijken of een steen op te tillen waarvan je niet wist dat er wat onder lag. Je zult soms verrast worden door nieuwe gedachten en mogelijkheden en ontdekken dat er alternatieven handelingswijzen bestaan die (nog) beter bij jou en je dagelijkse werkzaamheden blijken te passen.

Zo ook geldt het voor coaching. Maar dan doelgericht en vanuit je persoonlijke vragen.

Contact

Locus Supervisie en coaching Nijmegen
Engelenstraat 3
6532 XL Nijmegen
Nederland
0622920025

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*