Anna Bruns

Anna Bruns

Professioneel profielDe belangrijkste drijfveren in mijn werk zijn autonomie en uitdaging. Ik werk graag op een rustige en praktische wijze samen met mijn cliënten. Mijn profiel omschrijf ik als vriendelijk en oprecht, analytisch en positief waarbij we uitgaan van doelen, mogelijkheden en oplossingen. Samen met de cliënt op zoek gaan naar eigen kwaliteit en valkuilen, wijze van keuzes maken, wijze van handelen. Door hier samen aan te werken leert men beter werken, met meer werkplezier en verminderde werk stress. Sinds 2014 bezig als trainer en coach binnen de eerste lijn en dan met name huisartspraktijken. De insteek is de professionals uit te dagen de protocollen puur als middel te gebruiken in plaats van als doel. Zodoende beter zorg op maat te kunnen bieden en een passende attitude en gesprekstechnieken in te zetten. Het resultaat is meer werkplezier en tevredener patiënten.

Contact

Anna Bruns
Boekweit 28 b
7623HC Borne
Nederland
06-41936200

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

Karin, kinder fysiotherapeut
Samen met Anna heb ik geleerd welke waarden echt belangrijk zijn voor mij. Ik kan hierop nu gericht actie ondernemen. Ik voel me sinds de supervisie vrijer en duidelijker in mijn communicatie naar anderen. Anna stimuleerde mij om zelf tot inzichten te komen, waarmee ik vervolgens praktisch aan de slag kon. Anna, heel erg bedankt hiervoor
Hans Roerade; oefentherapeut
Gedurende de supervisie kwamen er antwoorden op vragen. De supervisor voelde mij perfect aan en liet mij zonder te duwen of te trekken mijn eigen inzichten en dilemma’s ontdekken om vervolgens mijn conclusies te formuleren. Het is niet alleen een spiegel voorhouden, maar nieuwe wegen inslaan, nieuwe stappen durven nemen en ervaren dat verandering niet bedreigend hoeft te zijn.
Groep praktijkondersteuners eerste lijn.
De werkstijl van Anna Bruns;Open, consequent, veilig, stimulerend, goedlachs, vriendelijk, ondernemend, rustig, helikopter view, richting gevend echter niet sturend, empatisch, begripvol, overzichtelijk.