Anick Spiekermann

Professioneel profielPaden zichtbaar maken en bewandelen die voorheen onmogelijk leken. Met veel aandacht voor jou stel ik je graag de vraag die je prikkelt. Ontwikkeling en verandering is niet altijd makkelijk, maar er is zoveel moois te ontdekken op de route. Ik bewandel het graag samen met jou!

Professionals begeleiden in hun groei als persoon, als leider en in hun team, dat is wat ik doe. Het doorbreken van (team)patronen en kunnen kiezen voor andere gedragingen. Dat wat je altijd zo gedaan hebt en waardevol is gebleken, maar nu anders zou willen doen. Ik ben nieuwsgierig naar wat jou daarin drijft en wil graag samen het gewenste resultaat bereiken.

Ik ben een gevoelsmens, maar ben ook scherp, op een vriendelijke manier. Ik observeer, luister en leg verbanden. Ik confronteer je met wat ik zie, hoor en voel en stel je net die ene vraag die raakt. Ik zoek samen met jou de verdieping terwijl ik met twee benen op de grond blijf staan. Jij staat aan het stuur en ik ben er om je te helpen.

Contact

Anick Spiekermann
van den Wijghaertstraat 18
5263 AP Vught
Nederland
0611537525

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*