Angela Vrieling

Professioneel profiel

Ik droom van een vrolijke en positieve wereld.
Een plek waar mensen verbinden vanuit hun eigen stralende kern.

Het is mijn hartmissie om coaches, zelfbewuste ondernemers en jeugd(zorg)medewerkers die openstaan voor persoonlijke ontwikkelingen te helpen met hun eigen verbinding. Zodra jouw energie stroomt, groeit je zelfvertrouwen en rust in je contact met en hulp aan anderen.

Want ik geloof dat vanuit bewustzijn en erkenning groei mogelijk is. Je groeit als persoon en in jouw werk vanuit jouw kern en eigenheid.

Werken in de (jeugd)hulpverlening/zorg doet een groot beroep op je eigen identiteit. Door je eigen achtergrond te kennen, straal je meer zelfvertrouwen, rust en energie uit en kun je de ander nog beter helpen.

Ik ben Angela Vrieling is ben een bewuste en goedlachse coach. Het is mijn kracht om vanuit lichtheid en vrolijkheid met je op avontuur te gaan en inzicht te creëren in jouw (emotionele) blokkades en deze om te zetten naar positieve energie.

Door jou diepgaand te begrijpen en verbindingen te leggen op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau kunnen we positief vooruitkijken. Dit doe ik vanuit mijn beloften.

Ik neem je mee op avontuur
Ik verhoog je bewustzijn en doel
Ik breng je bij jezelf
Je komt in verbinding.

Mensen verbinden (met zichzelf) en een podium geven om te schitteren is mijn passie!

Contact

Coachnest
Wijhezicht 1
8131 DM Wijhe
Nederland
06-42967544

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*