Andre Stip

Andre Stip

Professioneel profielAls faciliteerder van ontwikkelingstrajecten ondersteun ik bij persoonlijke-, professionele- en organisatie ontwikkelingen. Dit houdt in dat de bestaande vraagstukken vanuit betrokkenheid en gelijkwaardigheid worden onderzocht en dat we daarmee gezamenlijk aan de slag gaan. We kijken en luisteren naar de hele verhalen en gaan praktisch aan het werk met de zaken waar het werkelijk over moet gaan. Steeds samen luisteren, kijken, voelen en werken aan dat wat nodig is. De door mijn opgebouwde ervaring in het werken met mensen en organisaties kan ik een wezenlijke bijdrage leveren aan ontwikkelingsprocessen.
Mijn stijl, kenmerkt zich door het werken vanuit verschillende invalshoeken en stromingen en het werken op de verschillende menselijke bewustzijnslagen: Fysiek,emotioneel,psychisch,energetische laag. Niets is gek.
Opleidingen en ervaringen, ik ben opgeleid tot psychosociaal-therapeut, relatie-therapeut , supervisor en teamcoach. In 2022 heb ik de masteropleiding begeleidingskunde afgerond.
Ik ben een pragmatische, ondernemende en doortastende begeleidingskundige met nadrukkelijk oog voor mensen en een sterke drive om in samenwerking een bijdrage te leveren aan vernieuwing en optimalisering. Mijn werkstijl is resultaat- en procesgericht, daarbij rekening houdend met en inspelend op de behoeften van de diverse factoren in het veranderingsproces. Ik zoek naar oplossingen binnen en buiten de context en werk gemakkelijk op alle niveaus; bestuur, directie, middenkader, overig personeel. Ik ben empatisch en gevoelig voor het creëren van een goede sfeer en van draagvlak.

Contact

to the point
Bermweg 468
2907 LD Capelle aan den IJssel
Nederland
0612457859

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*