Andre Stip

Andre Stip

Professioneel profiel

Als faciliteerder van ontwikkelingstrajecten ondersteun ik bij zowel persoonlijke als organisatie ontwikkelingen. Dit houdt in dat de bestaande vraagstukken vanuit betrokkenheid en gelijkwaardigheid worden onderzocht om er gezamenlijk mee aan de slag te gaan.
Ik ben opgeleid tot psychosociaal-therapeut, relatie-therapeut, coach, bodywork, de-armouring en lichaamswerk. Tevens is ben ik al lange tijd werkzaam als onderwijsadviseur en docent en het werken met Realdrives behoort tot een van zijn expertises. Mijn stijl van werken kenmerkt zich door een combinatie van pragmatisch en liefdevol handelen met humor en daadkracht! Ik werk vanuit verschillende invalshoeken en stromingen en op verschillende gevoelslagen: fysiek, emotioneel, waarden en gevoelens.
Anderen zeggen over hem: André is iemand die liefdevol en met respect voor grenzen met je wil werken maar je zeker niet matst of laat ontkomen als het spannend wordt. Geen enkele vraag of thema is gek of onbespreekbaar. Met humor maakt hij zwaarte luchtig zonder de ernst weg te nemen. Hij is een inspirerend voorbeeld van hoe je stevigheid en zachtheid in balans kunt brengen.

André is directeur bij to the point en is aangesloten bij WKKGZ.

Contact

to the point
Bermweg 468
2907 LD Capelle aan den IJssel
Nederland
0612457859

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*