Adriëtte Reijniers

Professioneel profiel

Het is mijn verlangen dat je jezelf beter leert kennen. Om zo vanuit je authentieke kern te gaan werken, de kwaliteit van je werk te verbeteren en meer werkgeluk te ervaren.
In mijn begeleiding van supervisie of coaching vind je ondersteuning in jouw leerproces. We creëren een plek van vertragen, bezinnen, reflecteren, inspiratie en nieuwe energie opdoen. Mijn begeleiding is gericht op leren en ontwikkelen: een stap verder komen in datgene waarin je wilt verbeteren of uitbouwen van die factoren waardoor je in flow bent. Daarbij spreek ik graag je verbeeldingskracht en creativiteit aan.
Mijn praktijk bevindt zich op een prachtige plek in de natuur: een woonboerderij in het buitengebied van Nijbroek (nabij Deventer). Een plek waar je gewoon mag zijn, je mag verwonderen over alles wat er te ontdekken valt, waar je tot rust kunt komen. Bij de begeleiding kunnen we gebruik maken van zowel de ruimte buiten in de natuurweide, als ook binnen in een fijne, lichte werkruimte die voorheen de deel van de boerderij was.
Naast de gebruikelijke werkwijze in supervisie en coaching heb ik expertise in deze drie methodieken: Krachtgericht Leren, Art-Based Learning en Nature-Based Learning.

Contact

Adriëtte Reijniers Supervisie & Coaching
Zeedijk 19
7397NS Nijbroek
Nederland
0642953722

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

reviews van supervisanten en coachees
"Ik heb Adriëtte ervaren als een prettig persoon. Ze ziet mensen en ziet hun kernkwaliteiten. Wat haar anders maakt is dat ze doorvraagt. Ze heeft me echt een spiegel voorgehouden waarin ik mezelf zag en hier ook op kon reflecteren. Ik heb veel geleerd over mijzelf. Ik heb tijdens het krachtgericht leren inzichten gekregen die ik alleen niet had gevonden."

“Adriëtte is goed voorbereid, professioneel, maar altijd met een fijne, menselijke maat. Ze beschikt over veel kennis en ervaring als het gaat om coachen. Daardoor wist ze goed de vinger op de zere plek te leggen. In het begin best confronterend, maar essentieel om aan jezelf te kunnen werken. Daarnaast is ze in staat om met gevoel, verwondering en verbeelding te werken.”

"Ik heb de begeleiding van Adriëtte als prettig ervaren. Ze zorgde voor een open en veilige sfeer, waardoor we in de groepssupervisie goed tot leren kwamen. Wat ik uniek vond was de rust en het geduld dat ze uitstraalde. Ze nam de tijd voor onze werkinbreng en was flexibel. De begeleiding was in overleg waardoor ze constant afstemde met ons."

"Adriëtte is een begeleider met een luisterend oor en een open houding. Iemand die tijd neemt voor je. Waarbij je kunt vertellen waar je tegenaan loopt, maar ook wat er juist goed gaat. Eigenlijk mag alles er zijn tijdens de begeleiding en dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Ze vraag naar hoe het met jóu gaat, maar doet dit wel op een professionele manier"