Adrianne van Doorn

Professioneel profielIn tijden van nood is het belangrijk om je talenten en kwaliteit in te zetten. Daarom heb ik direct na de lockdown besloten mijn kennis en kunde in te zetten voor zorgprofessionals en dienstverleners in het maatschappelijke veld. Zij bikkelen hard met cliënten, patiënten en klanten, ik wil er voor hen zijn. Voor de Lucht je hart gesprekken mag je me bellen of teksten op mijn mobiele nummer. Beeldbellen doe ik al 15 jaar dus als je een gezicht erbij prettig vindt, kijk ik er naar uit om je online te ontmoeten.

Plezier krijgen in het stevig staan, weten wat maakt dat je doet en je in (multidisciplinaire)teams kunnen verantwoorden op een krachtige wijze. Als ontwikkelingskundige heb ik inspirerende gesprekken met mensen of groepen. Daarbij gebruik ik graag diepe vragen en ondersteunende werkvormen en om te komen tot waardevolle ontdekkingen. #innovatie #inspiratie #ontwikkelingskunde #doelgericht #positief

Ik ben geraakt door de vraag hoe organisaties het "leven lang leren" gestalte geven en onderzoek dat wat nodig is om tot ontwikkeling te komen als mens, professional in een krachtige leeromgeving. Als ontwikkelaar heb ik samen met opdrachtgevers onderzocht wat er nodig is voor de beroepen van de toekomst en hoe ontwikkeling binnen organisaties vorm krijgt. De leergang ontwikkelingskunde sorteert voor op die toekomende tijd en laat zien en ervaren hoe energiegevend, spannend en lerend ontwikkelen binnen organisaties kan zijn.

Contact

socialadvisors
stille steeg oost 37
3823 ZK amersfoort
Nederland
06-57998802

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties

lucht je hart gesprek Huisarts in Opleiding
Wat een rare tijd leven we! Ik doe er alles aan om overeind te blijven staan in deze hectiek. Ik doe dingen die ver buiten mijn comfortzone liggen. Ik ken Adrianne vanuit het onderwijs en ben erg blij dat ze diezelfde betrokkenheid en oprechtheid heeft in de gesprekken die ik met haar voer. Het beeldbellen moest ik noodgedwongen doen maar nu er iemand is die online voor mij die tijd en aandacht heeft, voel ik pas hoe waardevol het kan zijn.
Het is even een plek voor mij, om op te laden, om te overdenken maar ook om mijn gedachten te ordenen
Ontwikkelingskunde ervaring Tim Dassen
“Een mooie manier om tot inzicht te komen waarin er beroep wordt gedaan op de verantwoordelijkheid voor het eigen leerproces. Bewust of onbewust worden er stappen in het leerproces overgeslagen, door het visueel te maken door middel van het bordspel kom je tot de kern.
Een coach met de nodige kennis en ervaring die met aandacht het spel richting gaf zonder zich op de voorgrond te treden, zorgde voor een prettige, positieve leerervaring.
“Een doel zonder een plan is vaak alleen een wens.” Door deze stappen te volgen ontstaat er helderheid en duidelijkheid wat zorgt voor concrete stappen, die tot resultaat zullen leiden.”