Aaf Grasveld

Professioneel profielIk ben Aaf, oprichter van de Own Your Happiness methode en het Innerlijke Transformatie Terug naar je Kern (ITTK) programma.

Veel vrouwen vertellen mij dat ze zich niet helemaal gelukkig voelen. Aan de buitenkant zijn ze succesvol maar van binnen voelen ze zich rot en leeg. Ze weten best al heel goed hoe ze in elkaar steken en hebben inzicht in zichzelf. Maar het lukt maar niet om patronen te doorbreken en te veranderen. Herken jij je hierin? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Mogelijk probeer je al lange tijd met mindfulness je gedachten positief om te buigen, maar toch blijf je die kritische stem maar horen waardoor het maar aan je blijft knagen. Dat kost je elke dag energie.

Daarom help ik je graag verder met het Terug naar je Kern programma. Dat doe ik via lichaamswerk (zoals haptonomie, ademwerk, stembevrijding en systemisch werk). Zodat je na eindeloos praten met coaches, de psycholoog eindelijk het contact gaat maken met je lichaam. En je exact gaat leren hoe naar je donkerte toe, waardoor je van binnen uit je geluk gaat vinden. En je voortaan gelukkig wakker wordt in plaats van met een baksteen in je maag.

Dit is wat het oplevert:
- Makkelijker en sneller je grenzen aangeven
- Op je intuïtie vertrouwen
- Van jezelf kleinhouden naar trots op jezelf zijn
- Van pleasen naar voor jezelf kiezen
- Van onzekerheid en je goed genoeg voelen naar ontspanning en écht gelukkig

Dit is wat vrouwen zeggen die het programma hebben gevolgd:

"Ik had al diverse coach en mindfulness trajecten gevolgd, maar raakte toch weer in een burnout. Nu pas besef ik me dat ik met al dat praten wel inzichten kreeg, maar de kern van mijn patroon nooit heb aangepakt. Omdat ik er wel over praatte, maar nu pas via mijn lichaam en mijn ademhaling de donkerte heb mogen voelen, en dat ik het kan dragen. Dat heeft me zelfverzekerdheid gegeven waarmee ik voel dat ik nu alles aankan.”

"Aaf, ik voel me als herboren!” “Ik voel weer passie, die had ik zó lang gemist!”

“Ik kan nu veel makkelijker mijn grenzen aangeven op mijn werk, waardoor ik niet kapot en uitgeblust, maar voldaan en trots thuis kom van mijn werk.”

“Wow, als ik een cijfer moest geven: Een dikke vette 10! Jouw programma heeft me gegeven het besef dat ik mezelf alles kan geven."

“Ik ben mijn anxiety na 45 jaar eindelijk kwijt, ik wist niet dat dat kon. Dat bedrukkende gevoel op mijn borst is gewoon weg en niet meer terug gekomen”.

"Ik heb voor het eerst in mijn leven geen haast gevoel meer”.

"Mijn rugklachten zijn helemaal verdwenen."

“Ik voel me bevrijd van oordelen over mezelf”.
“Het heeft me completer gemaakt, heel. Ik begrijp nu waarom ik ben wie ik ben.”
“Het voelt dat ik de hele wereld aankan”.
“Het voelt dat ik de sleutel heb gevonden tot mijn echte ik”.
“Ik voel wijsheid, vrijheid, vreugde”

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Stuur me een mailtje: info@aafgrasveld.nl
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Contact

Coachpraktijk Inner Wisdom
Tafelbergweg 10
Amsterdam
Nederland
0614927925

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*

Referenties