Auteurs gezocht: Schrijf je mee aan Coachlink magazine nummer 19?

Type: Nieuws
Datum: 08 February 2023
In mei komt Coachlink Magazine nummer 19 uit met het thema rouw. 

Coachlink Magazine is een online magazine voor en door coaches. Voor deze editie zijn ze op zoek naar auteurs die een artikel willen aanleveren met het thema rouw.

Rouw kan een belangrijke rol innemen in een coachproces. Veranderingen gaan vaak gepaard met verlies, en dat kan gevoelens van rouw met zich meebrengen. Het hoeft lang niet altijd te gaan om groot, onomkeerbaar verlies, ook kleinere veranderingen kunnen aanleiding zijn voor rouw: verlies of verandering van een baan, een burn-out, een verhuizing. Hoe help je je coachee daarmee om te gaan? Hoe help je je coachee om nu meer madeliefjes te plukken, om later niet met berouw terug te kijken op gemiste kansen? Ben je als coach weleens handelingsverlegen als het gaat om deze onderwerpen? We zijn op zoek naar verhalen over rouw, spijt, kwetsbaarheid, veerkracht en groei.

Binnen onze beroepsvereniging zijn er vast Registercoaches die kennis hebben van het thema Rouw. Vind je het leuk om hierover een artikel te delen/schrijven? Stuur jouw artikel dan uiterlijk 15 maart in. 

Voor meer informatie en de criteria: Schrijf mee aan Coachlink magazine >>

auteur gezocht(2)