Samenwerking Kendall Mason: inkomenscontinuïteit en beroepsaansprakelijkheid

Al ruim 16 jaar is Kendall Mason gespecialiseerd in het bieden van financiële zekerheid op het moment dat je dit nodig hebt. Wij bieden een uniek samenspel van betrouwbaarheid, deskundigheid, continuïteit en collectieve inkoopkracht.

LVSC verzekeringsarrangement

Als extra service voor haar leden heeft het bestuur van LVSC in samenwerking met Kendall Mason een voordelig verzekeringsarrangement samengesteld. Dit arrangement biedt leden de mogelijkheid om optimaal te kunnen profiteren van collectieve voordelen. Er zijn 2 verzekeringen die voor elke zelfstandige de basis vormen en continuïteit borgen.

  • Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid

Het belang van een ba-verzekering wordt vaak onderschat (lees onze blog). Ook als coach kan een mogelijke beroepsfout tot financiële schade leiden. Per 1 januari 2020 bieden wij een nieuw LVSC verzekeringsarrangement i.s.m. Kendall Mason. Leden kunnen zich verzekeren voor 120,00 euro per jaar (Exclusief assurantiebelasting, poliskosten en administratiekosten). Dit komt neer op 160,00 euro per jaar inclusief genoemde kosten. LVSC neemt de facturatie van de premie, assurantiebelasting en de administratiekosten voor haar rekening (150,00 euro). Kendall Mason factureert alleen de poliskosten van 10,00 euro rechtstreeks aan onze leden.

Aanmelden gaat via de website van Kendall Mason. Zorg ervoor dat bij beroepgroep LVSC vermeld staat. Sluit hier direct je LVSC arrangement ba-verzekering af. 

  • Inkomenscontinuïteit bij ziekte of een ongeval.

Er zijn veel misverstanden over de ao-verzekering (lees onze blog). Onder andere dat het duur zou zijn. Wij willen je graag laten zien dat dit niet zo hoeft te zijn. Benieuwd naar je persoonlijke berekening? Vraag hier je persoonlijke berekening aan voor een ao-verzekering

Investeren in het veilig stellen van je zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason. 

Mail: info@kendallmason.nl

Telefoon: 035-8200999

GEEN pro rata verrekening bij tussentijdse beëindiging.