Samenwerking Kendall Mason: inkomenscontinuïteit en beroepsaansprakelijkheid

Al ruim 16 jaar is Kendall Mason gespecialiseerd in het bieden van financiële zekerheid op het moment dat u dit nodig heeft. Wij bieden u een uniek samenspel van betrouwbaarheid, deskundigheid, continuïteit en collectieve inkoopkracht.

XL is een totaalconcept in het realiseren van financiële zekerheid in combinatie met gezond en succesvol ondernemen. Bij ons krijgt u geen standaard verzekering. U krijgt een verzekering voor continuïteit van uw inkomen met veel extra’s en een gunstigere premie.

  • Klik hier voor enkele reacties van tevreden klanten;
  • Klik hier voor onze XL voordelen.

LVSC verzekeringsarrangement

Als extra service voor haar leden heeft het bestuur van LVSC in samenwerking met Kendall Mason een voordelig verzekeringsarrangement samengesteld. Dit arrangement biedt leden de mogelijkheid om optimaal te kunnen profiteren van collectieve voordelen. Er zijn 2 verzekeringen die voor elke zelfstandige de basis vormen en continuïteit borgen.

  • Inkomenscontinuïteit bij ziekte of een ongeval.

Er zijn veel misverstanden over de ao-verzekering (lees onze blog). Onder andere dat het duur zou zijn. Met onze voorbeeldberekeningen laten wij u zien dat dit niet zo hoeft te zijn. Benieuwd naar uw persoonlijke berekening? Vraag hier uw persoonlijke berekening aan voor een ao-verzekering.

  • Beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid

Het belang van een ba-verzekering wordt vaak onderschat (lees onze blog). Ook als coach kan een mogelijke beroepsfout tot financiële schade leiden. Benieuwd naar uw persoonlijke berekening? Maak hier direct online uw persoonlijke berekening voor een ba-verzekering.

Investeren in het veilig stellen van uw zelfstandigheid en onafhankelijkheid is voor elke zelfstandige professional belangrijk. Regel het snel, vertrouwd en deskundig bij Kendall Mason. 

Mail: Info@kendallmason.nl

Telefoon: 035-8200999