IMC Mensontwikkeling

IMC Mensontwikkeling

IMC Mensontwikkeling werkt met een bijzondere combinatie van Westerse en Oosterse denkwijzen. Je leert om binnen de complexiteit van het Westerse leven ruimte te creëren voor de diepe innerlijke wijsheid waar we als mens over beschikken. Zowel die van jezelf als die van je cliënt.

In de Opleiding Intuïtief Coachen leer je naast professionele, technische coachvaardigheden jouw sensitiviteit en intuïtie in te zetten ten dienste van het coachproces. Je werkt ervaringsgericht, met een scala aan verdiepende werkvormen die de cliënt helpen het contact met diens intuïtie te versterken, waardoor hij of zij eigen, duurzame antwoorden vindt. Tussen de blokken maak je ruimte om te oefenen, te vertragen en te reflecteren. Zo ben je aan het eind van de opleiding in staat om impactvolle coachtrajecten te begeleiden. De opleiding is geschikt voor beginnende en meer ervaren coaches.

Verdiepende vervolgtrainingen helpen je verder te ontwikkelen, voortbouwend op wat je je al eigen maakte. Je duikt nog dieper in de - energetische - mogelijkheden van Systemisch werk, Voice Dialogue, Natuurcoachen of het werken met trauma binnen de context van het coachen. De verdiepingstrainingen zijn toegankelijk voor coaches die de Opleiding Intuïtief Coachen hebben afgerond, of coaches met een vergelijkbare achtergrond.

"Voorbij woorden en begrippen is de meest essentiële communicatie met de ander van hart tot hart. In die ontmoeting voltrekt zich het wonder van heling, groei en toegang tot innerlijk wijsheid. De richting van je volgende stap ontvouwt zich spontaan"

IMC Mensontwikkeling verwelkomt je graag voor een persoonlijke kennismaking of tijdens de informatieochtend van de opleiding.

De volgende informatieochtend is op 17 juni 2024 in Werkhoven (bij Utrecht). Je kunt je hier aanmelden voor de informatieochtend of voor een persoonlijk gesprek.