LVSC werkt aan een nieuwe website

Type: Nieuws
Datum: 28 August 2023
Dit jaar zijn we begonnen met de ontwikkeling van een nieuwe website. De contouren zijn achter de schermen zichtbaar aan het worden en wij zijn erg enthousiast over onze nieuwe site! 

Het design is voor een groot deel klaar en de komende tijd gaan we aan de slag met de koppeling met ons klantsysteem en het vullen van de web pagina's. In het eerste kwartaal van 2024 is de nieuwe website af! We houden jullie met enige regelmaat op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Foto's en video's van leden

We gebruiken zoveel mogelijk foto's van leden voor onze nieuwe website omdat het om onze leden draait binnen onze beroepsvereniging. We zijn van, voor en door leden. In september gaan we video's opnemen met leden om van hen te horen waarom ze lid zijn geworden en hebben gekozen voor een registratie bij LVSC. 

Studentleden gezocht voor LVSC video

Ben jij student lid en lijkt het je leuk om mee te werken aan een korte promo video? Heb je tijd op 14 of 27 sept tussen 13 en 19 uur? Dan zijn we op zoek naar jou! We laten graag onze studentleden aan het woord om te horen waarom jij hebt gekozen voor LVSC. Wil je meer weten of meedoen? Bel naar 024-3662080 of mail naar info@lvsc.eu. afb woord website(2)