Ledenvoordeel: collectief lidmaatschap PZO

Jouw belangen als zelfstandig professioneel begeleider worden behartigd in de politiek door PZO, Platform Zelfstandige Ondernemers. Daarom hebben wij ons aangesloten bij PZO. Als LVSC coach, supervisor en organisatiebegeleider profiteer je van de voordelen.

Maak gebruik van de voordelen en meld je aan!
Heb jij jezelf (nog) niet aangemeld en wil je gebruik maken van deze extra ledenservice? Schrijf je hier in voor het collectieve LVSC abonnement bij PZO.   

Over PZO
PZO vertegenwoordigt jouw stem als zelfstandig ondernemer op nationaal en internationaal niveau. Zij nemen belemmeringen op het gebied van wet- en regelgeving weg. De lobbypositie in Den Haag en Brussel is sterk. Door het smeden van allianties met onder andere VNO NCW en MKB Nederland, bundelen wij de krachten om goede resultaten neer te zetten. Onze zetel in de SER zorgt er voor dat we steeds meer aandacht kunnen vragen voor zaken die voor kleine ondernemers belangrijk zijn. Meer weten? Ga naar lobby van PZO.

Volg scholing bij de PZO Academy
Wij hebben per april 2023 onze samenwerking met PZO uitgebreid. Leden die zelfstandig ondernemer zijn kunnen nu ook gratis of met korting bijscholing volgen bij PZO Academy. Via de PZO Academy bieden we leden workshops en trainingen aan die zijn gericht op zzp’ers en kleine ondernemers. PZO streeft naar afwisselende onderwerpen voor de webinars en workshops, zoals marketing, innovatie en financiële zaken. Meld je aan en vergroot je kennis!
Meer weten? Ga naar PZO Academy

Stel je vraag aan de PZO Helpdesk voor Ondernemers

Heb je vragen of loop je tegen dingen aan? Neem dan contact op met onze helpdesk. Op werkdagen zijn we van 9.00 tot 16.30 uur te bereiken. Heb je een vraag? Bel ons op 070 349 02 33 of stuur een e-mail naar secretariaat@pzo.nl.

De helpdesk is alleen beschikbaar voor onze leden. Er zit geen limiet aan het aantal vragen dat je kunt stellen. De meeste vragen kunnen we met onze ruime kennis en ervaring snel beantwoorden. Vooral startende ZZP’ers kunnen we goed op weg helpen.

Meer weten? Ga naar Helpdesk voor ondernemers