Ledenvoordeel: collectief LVSC lidmaatschap PZO

Wij vinden het belangrijk dat de belangen van zelfstandige ondernemer coaches, supervisoren en organisatiebegeleiders ook worden behartigd in de politiek. PZO, Platform zelfstandige ondernemers, is hiervoor de juiste partner om mee samen te werken. Daarom hebben wij ons aangesloten bij PZO. 

Maak gebruik van het collectieve LVSC abonnement bij PZO en meld je aan!
In maart 2023 hebben leden zich aan kunnen melden voor gebruik van het collectieve PZO plus abonnement waardoor je kosteloos bijscholing over ondernemerschap kunt volgen bij de PZO Academy en de helpdesk van PZO kunt gebruiken.

Aanmelden 
Heb jij jezelf (nog) niet aangemeld en wil je gebruik maken van deze extra ledenservice? Schrijf je hier in voor het collectieve LVSC abonnement bij PZO.   

Over PZO
PZO vertegenwoordigt jouw stem als zelfstandig ondernemer op nationaal en internationaal niveau. Wij nemen belemmeringen op het gebied van wet- en regelgeving weg. Onze lobbypositie in Den Haag en Brussel is sterk. Door het smeden van allianties met onder andere VNO NCW en MKB Nederland, maar ook met anderen bundelen wij de krachten om goede resultaten neer te zetten. Onze zetel in de SER zorgt er voor dat we ook daar steeds meer aandacht kunnen vragen voor zaken die voor kleine ondernemers belangrijk zijn. 

Meer weten? Ga naar lobby van PZO.

Door middel van ons lidmaatschap bij PZO is er aandacht voor: 

- belangenbehartiging voor alle leden die zelfstandig ondernemer zijn; en
- de informatie over de belangenbehartiging en ondernemerschap.

Door uitwisseling van informatie, het volgen van discussies en verhalen krijgt PZO rechtstreekse en actuele informatie over wat er speelt onder onze (potentiële) leden. De samenwerking met VNO-NCW en MKB-Nederland krijgt onder meer vorm binnen het zogenaamde Platform ZZP. Leden van alle organisaties kunnen daar meepraten over vraagstukken die zelfstandigen aangaan. Door dit platform vertegenwoordigen wij ongeveer 100.000 georganiseerde zelfstandig ondernemers.

Volg scholing bij de PZO Academy

Wij hebben per april 2023 onze samenwerking met PZO uitgebreid. Leden die zelfstandig ondernemer zijn kunnen nu ook gratis of met korting bijscholing volgen bij PZO Academy. Via de PZO Academy bieden we leden workshops en trainingen aan die zijn gericht op zzp’ers en kleine ondernemers.

PZO streeft naar afwisselende onderwerpen voor de webinars en workshops, zoals marketing, innovatie en financiële zaken. Meld je aan en vergroot je kennis!

Meer weten? Ga naar PZO Academy

Stel je vraag aan de PZO Helpdesk voor Ondernemers

Heb je vragen of loop je tegen dingen aan? Neem dan contact op met onze helpdesk. Op werkdagen zijn we van 9.00 tot 16.30 uur te bereiken. Heb je een vraag? Bel ons op 070 349 02 33 of stuur een e-mail naar secretariaat@pzo.nl.

De helpdesk is alleen beschikbaar voor onze leden. Er zit geen limiet aan het aantal vragen dat je kunt stellen. De meeste vragen kunnen we met onze ruime kennis en ervaring snel beantwoorden. Vooral startende ZZP’ers kunnen we goed op weg helpen.

Meer weten? Ga naar Helpdesk voor ondernemers