LVSC erkent Supervisor opleiding van PAO Psychologie

Type: Nieuws
Datum: 26 October 2023
Wij feliciteren PAO Psychologie van harte met de LVSC erkenning van hun nieuwe Supervisor opleiding. Studenten die deze gedegen en kwalitatieve opleiding succesvol afronden, kunnen zich laten registreren bij LVSC. Veel succes met jullie niieuwe erkende opleiding!

Supervisor opleiding PAO Psychologie
Ben je op zoek naar een supervisor opleiding? Als supervisor begeleid je individuen en groepen bij het leren van hun eigen ervaringen als werkende professional. Je faciliteert, stimuleert en begeleidt leerprocessen waarin reflectie op werkervaringen centraal staat om het eigen professionele handelen te verbeteren. Zo leer je als supervisor een rijke en inclusieve leeromgeving te creëren waarin professionals zichzelf steeds opnieuw uit kunnen vinden.

Supervisie past bij ontwikkelingsvragen van professionals die voortkomen uit de uiteenlopende eisen die aan hen worden gesteld: autonoom beslissingen kunnen nemen, eigen leiderschap tonen en ondernemend zijn maar ook resultaatgericht samenwerken in – vaak ook multidisciplinaire – teams.

In deze Supervisor opleiding werk je gericht aan je eigen ontwikkeling tot supervisor en begeleider van leerprocessen. 

Meer weten? 
Ga naar Supervisor opleiding PAO Psychologie >>


LOGO PAO    logo-lvsc-register


Erkende Coach en Supervisor opleidingen

LVSC heeft ruim 30 opleidingen tot Supervisor, Coach en Organisatiebegeleider erkend. Bekijk het overzicht met opleidingen.