LVSC erkent Register Coachopleiding Loopbaan- en Levenscoach van BCoach

Type: Nieuws
Datum: 04 February 2021

LVSC heeft de Register Coachopleiding Loopbaan- en Levenscoach van BCoach erkend. Dit betekent dat het na afronding van deze opleiding mogelijk is om je te registreren als Registercoach in het LVSC beroepsregister

Over de opleiding
Ben je op zoek naar een uiterst praktische coachopleiding waarin je leert hoe je een coachtraject invulling geeft voor cliënten met levens- en/of loopbaanvragen? Wil jij een coach zijn die als geen ander in staat is om de client te helpen bij het (her-)ontdekken van zijn mooie zelf?

Dan zit je goed bij de opleiding Loopbaan- en Levenscoach van BCoach. Tijdens de opleiding leer en ontdek je hoe jij op je eigen wijze met veel plezier en succes kunt coachen, passend bij en gebruikmakend van jouw eigen talenten. Deze opleiding kenmerkt zich door haar persoonlijke en praktische karakter. 

Deze opleiding bestaat al sinds 2005 en is tot op de dag van vandaag up-to-date en op de toekomst gericht. Een toekomst waarin je niet alleen het vak van coach leert, maar ook aan je eigen ontwikkeling werkt. Je leert en ontdekt hoe je met een bewezen model jouw ‘coach’-carrière vormgeeft en tegelijkertijd werkt aan een eigen nieuwe toekomst. En daar zullen ze bij BCoach samen met jou alles voor doen!

Na afronding van deze opleiding is het mogelijk om je te registreren als Registercoach in het LVSC beroepsregister.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie over de opleiding, startdata en aanmelden ga je naar de website van BCoach.

BCoach - LVSC erkende opleiding