LVSC erkent Post-HBO Begeleidingskunde van HanzePro

Type: Nieuws
Datum: 15 February 2024
Wij feliciteren HanzePro van harte met de LVSC erkenning van de Opleiding Begeleidingskunde. Studenten die deze gedegen en kwalitatieve opleiding succesvol afronden, kunnen zich laten registreren bij LVSC.

Supervisie, coaching en teambegeleiding maken steeds meer deel uit van onze samenleving, in werk en privé. Er bestaat behoefte aan professionals die zijn opgeleid om op methodische wijze mensen te begeleiden bij de gewenste ontwikkeling. Daarom biedt de Academie voor Sociale Studies van de Hanzehogeschool de post-hbo opleiding Begeleidingskunde aan.

De opleiding is ontwikkeld voor de ervaren professional in het agogisch domein, die op zoek is naar verdieping van de begeleidingsvaardigheden. Voor trainers, coaches, hulpverleners, geestelijk verzorgers, opleiders, zorgprofessionals, leidinggevenden en adviseurs.

De opleiding bestaat uit twee leerjaren. Het eerste jaar vormt de kern van de opleiding en het tweede jaar volg je de leergang Supervisie en coaching. Na afronding van deze leergang kan je je bij de LVSC als supervisor registreren. Vervolgens kan je je verder specialiseren via de leergang Team- en organisatiebegeleiding, waarna je je als organisatiebegeleider kunt registreren.

Meer informatie over Post-HBO Begeleidingskunde van HanzePro.

HanzePro
Erkende Coach en Supervisor opleidingen

LVSC heeft ruim 30 opleidingen tot Supervisor, Coach en Organisatiebegeleider erkend. Bekijk het overzicht met opleidingen.