LVSC erkent opleiding 'Evidence-based Coachen' van Bureau Bewezen Effect

Type: Nieuws
Datum: 04 March 2021

LVSC heeft de tweejarige opleiding ‘Evidence-based Coachen' van Bureau Bewezen Effect erkend. Dit betekent dat het na afronding van deze opleiding mogelijk is om je te registreren als Registercoach in het LVSC-beroepsregister.

Over de opleiding
Wil je een erkende, vaardige en inspirerende coach worden die bijdraagt aan de persoonlijke groei en professionele ontwikkeling van mensen? En wil je leren coachen op manieren die echt werken? Niet omdat Bureau Bewezen Effect het zegt, maar omdat dertig jaar wetenschappelijk onderzoek het laat zien?

Tijdens deze tweejarige opleiding ga je je grondig bekwamen in Motiverende gespreksvoering, Oplossingsgericht coachen en Acceptance & Commitment Therapy (ACT). Deze methoden zijn wetenschappelijk zeer goed onderbouwd en toch biedt Bureau Bewezen Effect ze heel laagdrempelig aan. Bij Bureau Bewezen Effect staan interactie, veiligheid, variatie en plezier in het leren hoog in het vaandel.

Kortom, zoek je een degelijke en tegelijk heel plezierige opleiding, dan ben je bij Bureau Bewezen Effect bijzonder welkom, precies zoals je bent. Bureau Bewezen Effect bestaat uit een klein team van zeer ervaren en bevlogen trainers. Ook zul je les krijgen van de oprichter Sergio van der Pluijm zelf. En bij elke module ontvang je één van zijn drie boeken uit de serie Coachen 3.0.

Na afronding van de opleiding is het mogelijk om je te registreren als Registercoach in het LVSC-beroepsregister.

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie over de opleiding, startdata en aanmelden ga je naar de website van Bureau Bewezen Effect.

Coachopleiding 'Evidence-based Coachen' Bureau Bewezen Effect