LVSC erkent de Opleiding Intuïtief Coachen van IMC Mensontwikkeling

Type: Nieuws
Datum: 23 November 2023
Wij feliciteren IMC Mensontwikkeling van harte met de LVSC erkenning van hun Opleiding Intuïtief Coachen. Studenten die deze gedegen en kwalitatieve opleiding succesvol afronden, kunnen zich laten registreren bij LVSC als Registercoach. 

Intuïtief Coachen 

IMC Mensontwikkeling werkt met een bijzondere combinatie van Westerse en Oosterse denkwijzen. Je leert om binnen de complexiteit van het Westerse leven ruimte te creëren voor de diepe innerlijke wijsheid waar we als mens over beschikken. Zowel die van jezelf als die van je cliënt.

In de Opleiding Intuïtief Coachen leer je naast professionele, technische coachvaardigheden jouw sensitiviteit en intuïtie in te zetten ten dienste van het coachproces. Je werkt ervaringsgericht, met een scala aan verdiepende werkvormen die de cliënt helpen het contact met diens intuïtie te versterken, waardoor hij of zij eigen, duurzame antwoorden vindt. Tussen de blokken maak je ruimte om te oefenen, te vertragen en te reflecteren. Zo ben je aan het eind van de opleiding in staat om impactvolle coachtrajecten te begeleiden. De opleiding is geschikt voor beginnende en meer ervaren coaches.

Meer informatie over Opleiding Intuïtief Coachen >>


IMC logo transparant logo-lvsc-registerErkende Coach en Supervisor opleidingen

LVSC heeft ruim 30 opleidingen tot Supervisor, Coach en Organisatiebegeleider erkend. Bekijk het overzicht met opleidingen.