Gratis advies van een loopbaancoach voor vakmensen tot 27 november

Type: Nieuws
Datum: 15 November 2023

Heb jij een opleiding van maximaal mbo-2 niveau? En wil je weten wat jouw talenten zijn?

Vraag dan uiterlijk 27 november gratis advies aan een loopbaancoach. In 3 tot 5 gesprekken ontdekken jullie samen wat jouw talenten zijn. En hoe je deze kunt gebruiken om je werk leuk te houden. Samen met de coach maak je daarna een plan voor de toekomst.  

Zo vraag je het advies aan

Dat kan heel simpel. Zoek een loopbaancoach en ga in gesprek. Samen stellen jullie een plan op om te kijken hoe jij je talenten kunt gebruiken. 

1. Zoek een loopbaancoach 

Op hoewerktnederland.nl vind je alle coaches die meedoen. Of kies er een via de volgende websites:

Neem vóór 27 november contact op met een loopbaancoach. Zo heb je nog voldoende tijd om de gesprekken in te plannen. De gesprekken moeten namelijk voor 18 december afgerond zijn. 

2. De gesprekken
In 3 tot 5 gesprekken ontdekken jullie jouw talenten. Zo leer je wat bij jouw plan voor de toekomst past. 

3. Jouw ontwikkelplan
De coach maakt op basis van jouw talenten een plan. Het plan bespreken jullie samen. Zodat jij weet welke stappen jij kunt zetten om je werk leuk te houden. Goed om te weten: alles wat je bespreekt, blijft tussen jullie. 

4. Je kunt aan de slag!
Jij kunt met jouw ontwikkelplan aan de slag. Het kan goed zijn om je werkgever te betrekken bij jouw plan. Wie weet wat er mogelijk is binnen het bedrijf waar jij werkt! En de vergoeding? Maak je geen zorgen, die vraagt de loopbaancoach aan. Dit kan tot uiterlijk 18 december.

ontwikkel advies afb(3)