Colette Montens wint Student Master Award van Hogeschool Rotterdam

Type: Nieuws
Datum: 10 October 2023
Wij feliciteren LVSC lid Colette Montens (foto) van harte met het zeer succesvol afronden van haar opleiding Master Begeleidingskunde aan de Hogeschool van Rotterdam. Zij is cum laude geslaagd en heeft daarnaast de Student Master Award van de Hogeschool Rotterdam gewonnen. Een mooie erkenning voor het onderzoek van Colette en voor het vak van begeleidingskunde.

Een onafhankelijke jury heeft alle inzendingen voor de Student Award beoordeeld. Het handelingsonderzoek en de thesis van Colette wordt gezien als een bijzondere prestatie die een grote maatschappelijke waarde heeft, zeker ook gezien de ontwikkelingen richting de toekomst. De jury benoemde in het bijzonder haar passie, creativiteit en haar hoge mate van maatschappelijke betrokkenheid.

KLEIN foto Colette Montens_Student Award


Onderzoeksvraag 

De relationele armoede in Nederland wordt alsmaar groter. Mensen raken van elkaar vervreemd, omdat organisaties in allerlei systemen verstrikt raken en de maatschappelijke druk alleen maar groter wordt. “Maar hoe kunnen we als mensen elkaar toch blijven vinden binnen organisaties en daardoor een grotere bijdrage kunnen leveren”, stelt Colette haar onderzoeksvraag. “Daarom is het belangrijk dat we de relationele kant van de mensen binnen organisaties – en de maatschappij – aandacht blijven geven en niet alleen maar kijken naar protocollen en dat soort zaken. Daarom ben ik heel erg trots dat ik deze prijs heb gewonnen. Het vak Begeleidingskunde verdient deze aandacht.” 
(bron tekst onderzoeksvraag: website Hogeschool Rotterdam >>)