Ben jij het Coachtalent van het jaar 2022?

Type: Nieuws
Datum: 11 January 2022
Coachlink organiseert weer een nieuwe zoektocht naar het Coachtalent van het jaar. Een mooie kans om aan het begin van het nieuwe jaar een spannende en leuke uitdaging aan te gaan.

LVSC coachtalenten
Wij wijzen LVSC Coaches graag op de verkiezing van Coachtalent van het jaar 2022, want een ding is zeker: Er loopt genoeg coachtalent rond bij LVSC. 

Ben je maximaal 4 jaar werkzaam als coach en wil je jezelf uitdagen en langs de meetlat leggen? Doe mee aan deze wedstrijd! 

Coachlink
Ben jij een geweldig coachtalent en wordt het tijd dat de rest van de wereld dit ook weet? Meld je dan aan voor Coachtalent van het Jaar 2022! Naamsbekendheid, een groeiende business en een waanzinnig mooi wedstrijdtraject wachten op jou. 

Voor wie?
  • Je bent opgeleid als coach en/óf je bent geregistreerd bij NOBCO, NIP, Noloc, STiR, LVSC of ICF (Coachtalent van het Jaar is niet bedoeld voor teamcoaches).
  • Je bent als coach zicht- en vindbaar via een website of social mediaprofiel.
  • Je hebt in de afgelopen 12 maanden minstens 8 coachees onder je hoede gehad.
  • Je bent niet langer dan 4 jaar aan het werk als coach.
Spannend? Best wel! Leerzaam? 100%! Dus hoog tijd om jezelf uit te dagen en te laten zien wat jij in je mars hebt! Je kunt je nog aanmelden t/m 26 januari.

Meer weten of aanmelden?

Ga naar Coachtalent van het jaar 2022!

afb Talent