Ben je een ervaren organisatiebegeleider zonder diploma van een erkende opleiding en heb je interesse in een beroepsregistratie? Meld je aan voor de Welkomstgesprekken voor organisatiebegeleiders!

Type: Nieuws
Datum: 23 November 2022

Op vrijdag 9 december faciliteert LVSC het Welkomstgesprek onderzoek kwaliteit voor organisatiebegeleiders met werkervaring. Ben je organisatiebegeleider en heb je geen geaccrediteerde opleiding gevolgd maar wel ervaring als organisatiebegeleider en heb je behoefte aan de beroepsregistratie als Organisatiebegeleider? Dan kun je meedoen aan onze pilot Welkomstgesprekken onderzoek kwaliteit waarin organisatiebegeleiders met verworven competenties de mogelijkheid krijgen om zich te registreren. 

Op vrijdag 9 december tussen 9 en 16 uur faciliteren wij Welkomstgesprekken onderzoek kwaliteit voor organisatiebegeleiders op een locatie centraal gelegen. 

Ben jij een organisatiebegeleider, en ook in die hoedanigheid werkzaam in het vakgebied van professioneel begeleiden? Herken je jezelf in het narratief van de organisatiebegeleider van LVSC?
Heb je de behoefte om je aan te sluiten bij de beroepsvereniging voor professioneel begeleiders om zo te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van jouw collega’s en die van het vakgebied? Wil je graag een beroepsregistratie zodat je aan jouw klanten kunt laten zien dat jij de kwaliteit biedt die zij nodig hebben?

Dan ben je welkom!

Ga voor meer informatie en aanmelden voor 9 december naar Bijeenkomst Welkomstgesprek voor Organisatiebegeleiders >>

logo-lvsc-register