Amersfoort

Wij, LVSC Regio Amersfoort, organiseren minimaal vier bijeenkomsten per jaar. We streven daarbij naar verscheidenheid: de ene keer ’s middags, de ander keer ’s avonds, de ene praktisch, de ander filosofisch, iemand uit de eigen regio en iemand van buiten. Omdat we het heel belangrijk vinden dat alle leden van LVSC zich welkom voelen, zoeken we ook naar een afwisseling in onderwerpen gericht op supervisie, op coaching en op organisatieontwikkeling. Eens per jaar combineren we de bijeenkomst met een lunch. We vinden het als regio belangrijk de ontmoeting te faciliteren om het leren met en van elkaar vorm te geven. We zijn dan ook het meest trots op de regiobijeenkomsten verzorgd door onze eigen leden! 

Regio-update oktober 2021

De eerste vier bijeenkomsten van 2021 zijn inmiddels geweest:

  • Met Alke Liebich, lid van onze regio, verkenden we diepe identiteit
  • Wiepke de Heij verzorgde een workshop over waarderend begeleiden
  • Coby van der Zee, lid van de regio, heeft de deelnemers vertrouwd gemaakt met het thema: Hoogsensitiviteit, Doorn of Diamant?
  • Svendis Anna Jóhannsdóttir (IJsland) heeft deelnemers meegenomen in het thema: Supervision as prevention for stress and burnout.

Dit jaar staat nog gepland:

  • 14 december 19.00 - 21.30 uur, Marcel Hoonhout n.a.v. het boek Professioneel reflecteren. Van deelnemers wordt verwacht dat ze het boek hebben gelezen. De scholingsavond vindt online plaats. De aanmelding is inmiddels (vanwege de intensieve voorbereiding voor de deelnemers) gesloten.

De organisatie is in handen van regiocontactpersonen Adrianne van Doorn en Frans van Son, ondersteund door Bettie Prins en Lineke Bakker.

Rond de jaarwisseling zal het programma voor 2022 bekend worden gemaakt.

Voor vragen over de activiteiten Regio Amersfoort kan een mail worden gestuurd naar amersfoort@lvsc.eu.

Geen lid en vrijblijvend kennismaken in de regio tijdens een workshop?

Wil je een keer vrijblijvend kennismaken met LVSC in onze regio? Als je interesse hebt om samen met vakgenoten één van onze workshops in de regio te volgen, ben je van harte welkom. Vraag dan een Voucher aan voor een regiobijeenkomst via info@lvsc.eu ter attentie van Anique Laanstra en volg kosteloos eenmalig een workshop in de regio.