Laura Koning

Professioneel profiel

Hallo professional! Ik ben Laura en ik heb het mooiste vak ter wereld, namelijk het begeleiden van mensen die betekenisvol werk doen in mensgerichte beroepen. Je bent op zoek naar een professioneel begeleider, omdat je wellicht een ontwikkelingsvraag of wens hebt. Ik onderzoek graag met je wat ik voor je kan betekenen!

Ik heb veel affiniteit met professionals in mensgerichte beroepen, omdat ik zelf ook werkzaam ben geweest in het sociaal domein en het onderwijs. Zo heb ik o.a. gewerkt als wijkcoach, psychiatrisch (jeugd)hulpverlener en docent in het HBO. Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van zorgprofessionals en sociaal werkers. Ik bied o.a. intervisie, (team)coaching en supervisie.

Uit eigen ervaring in het werkveld weet ik hoe lastig het kan zijn om de volle aandacht te hebben voor je cliënten/patiënten enerzijds en anderzijds voldoende ruimte te maken voor zelfzorg en eigen ontwikkeling. Zaken als hoge werkdruk, (ethische) dilemma's en complexe casuïstiek maken het soms lastig om een juiste balans te vinden in je werk. Je wil goede zorg/begeleiding leveren op een duurzame manier, die bijdraagt aan het welzijn van je zorgvrager en die ook aan je eigen idee van zingeving bijdraagt.

Maar hoe doe je dat nu? Ik help je met het onderzoek naar jouw definitie van goed werk dat deugt en deugd doet. Door ruimte te creëren om stil te staan en te verdiepen. We onderzoeken je werkwijze en in hoeverre dit je (nog) dient. Ook onderzoeken we onderliggende drijfveren en waarden die jou definitie van goed werk kleur geven. We geven volle aandacht aan de dingen die er voor jou echt toe doen. We kijken naar wat je anders zou willen en hoe er een gewenste beweegrichting kan ontstaan, zodat jij je potentieel vol kan benutten. Hierdoor voel jij je (weer) energiek en gemotiveerd in het werk en kom je ook toe aan ontspanning en rust.

Mensen omschrijven mij als een prettige 'critical friend', betrouwbaar en betrokken.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? In een vrijblijvend oriënterend gesprek bespreken we samen je vragen en wensen. Kijk op https://groeiwerkcoaching.nl voor meer informatie en inspiratie.
Prettige dag!

Contact

Groeiwerk
Limoslaan 14
6523RZ Nijmegen
Nederland
0614974221

Stuur hieronder een bericht naar deze professioneel begeleider

Uw naam*
Uw e-mail*
Bericht*